Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

IP Kameralar Bebek Kamerası olarak kullanabilir mi?

Klasik bebek telsizleri ve bebek kameraları ev içinde kullanılan ve bebeği odasındayken dinlemeye ya da görmeye yarayan cihazlardır. Ancak bebeğinizi mekândan bağımsız olarak, ev dışından da izlemek isterseniz farklı alternatifleri değerlendirebilirsiniz.

Klasik bebek telsizleri ve kameraları ev içinde kullanılan ve bebeği odasındayken dinlemeye ya da görmeye yarayan cihazlardır. Ancak bebeğinizi mekândan bağımsız olarak, ev dışından da izlemek isterseniz alternatif bebek kamerası çözümlerini değerlendirebilirsiniz. Son yıllarda IP Kameralar bebek izlemek amacıyla yaygın olarak kullanılmaktadırlar. Kablosuz olmaları nedeniyle, kablo çekilmesi ya da mekanik kurulum adımları gerekmediği için kurulumu basit sayılabilir. Ancak yine de, hem IP Kamerada hem de modeminizde yapılması gereken ayarlar klasik bir bebek telsizinden daha karmaşıktır ve temel ağ bilgisi gerektirir. Eğer bu konuda bilginiz yoksa hizmet satın alarak da, uygun maliyetlere bebek kamerası çözümüne ulaşarak bebeğinizi dünyanın her yerinden cep telefonunuz, tablet ya da bilgisayarınızdan görebilirsiniz. 

 IP Kameraların getirdiği kolaylıklar; 

  • Mobil cihazlardan izlenebilme(3G ya da Wi-fi üzerinden dünyanın her yerinden) 
  • Çift yönlü ses iletimi -Dönebilen kamera 
  • Gece görüş 
  • Bilgisayardan kayıt özelliği 
  • Hafıza kartına kayıt (Üst modellerde) 
Bu teknik özelliklere ek olarak, bebeğini istediği an görebilmek anne-babaları rahatlatmakta, bakıcılarının bebeklerini istedikleri gibi yetiştirmesini sağlayabilmektedirler. IP Kameranın bakıcı işe başlamadan önce kullanıma alınması ve bakıcının kameralı bir ortamda işe başlaması ilerde çıkabilecek sorunların önüne geçilmesi açısından önemlidir. Ayrıca IP Kameranın görülebilir bir yerde olması ve bakıcı için mahremiyet alanlarının bulunması gereklidir. 

Piyasada çok farklı marka ve özellikte, farklı fiyatlarda IP Kameralar bulunmaktadır. Anne-babaların bu modeller içinden seçim yapması ve ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacak bir çözüme ulaşmaları kolay olmamaktadır. Anne-babaların bu konudaki kararlarını kolaylaştırmak amacını taşıyan www.bebekamera.com yoluyla, Bebek Kameraları ve bebek teknolojik ürünleri ile ilgili kaynaklara ulaşılabilir.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0