Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

ZAMAN SEVMEYE YETMEYECEK...

Zaman Sevmeye Yetmeyecek
Zamanın sevgide anlamını yaşanmasını anlatan bir duygu,sevginin aşkın sevdanın günümüzde nasıl sınırsız yaşanması,kirlenmemiş sevgilerin sevdaların nasıl sımsıcak aşka dönüştüğü bir duygu.İki insanın bir arada sımsıcak bir kaderin yaşaması için paylaşmaya hazır olmaları,ama sevdanın bir gün insanı nasıl yürekten yaraladığını,karşılık görmeyene bir aşkın nasıl insanı içinde damla damla kana dönüşen bir pıhtıya teslim olmasını yaşamakdır Zaman Sevmeye Yetmeyecek.Şimdi kitaba dönüşen bir eser Zaman Sevmeye Yetmeyecek,ama gümüzde artık layla ile mejnun,kerem ile aslı,arzu ile kamber gibi aşların yaşanmasını biliyorumifakat Zaman Sevmeye Yetmeyecek,şimdi bu tertemiz aşkların kan akıtan gözyaşlarının kana dönüştüğü sevdaların bir adıdır.Biliyorum artık geçmişte tarih olmuş mitolojik aşklar değil ondan daha acısını yaşamak ama hiç birzaman unutulmayacak bir savdaya döüşen bir eser Zaman Sevmeye Yetmeyecek.Şimdi böylesine tertemiz bir sevgiyi aşkı yaşamak için Zaman Sevmeye Yetmeyecek bunu biliyorum.Ama yeterki biz sevgiyi sevdaları aşkı bundan sonrasında kirletmeyelim.
Prof.Dr.Levent Seçer

8 Yorum - Senin Görüşün Nedir?

#1 Zamanı bilmeyenler
-
Berrin Çalışır
-
2014-11-18 15:18:09 0

Zamanın sevmeye yetmeyeceğini bilsek
sanırım aşkı sevgiyi zamana bırakmadan doyasıya yaşamak isterdik. Günümüzde ne yazık ki sevginin sıcaklığını bunun anlamını bilmeyenler, sevgiyi aşkı ve dostluğu kirletiyorlar. Ama işte omlar zamana sığıp yok olup gitseler diye düşünüyorum.

#2 Aşklara zaman varmı
-
Lale Batumlu
-
2015-04-09 20:06:49 0

Ben yaşadığımız zamanın içinde ne yazıkki aşk sözcüğünü unutur oldum zaten yaşanan ne kaldıki günümüzde.baksanıza her şeyin sıcaklığ elimizden alınmış adeta başkalarının izniyle yaşanır hale gelmişiz.Ben zamanın içinde kalmak hiç çıkmamak isterdim ama rahat bıraksalar bari.

#3 Mükemmel
-
Filiz Baltavı
-
2015-04-15 10:52:17 0

Hocanın aynı yazıda nüksettiği kitabınıda okudum hatikaydı ellerine yürepine sağlık.Ama endişelerim korkularım var bu ülkede yaşamaktan.karanlık ziyniyet bize sevmeyi zamanı bırakmayacak galiba.

#4 Güzel anlamlı bir sunuş
-
Deniz Sapan
-
2019-07-15 21:00:58 0

Ben kendi yaşadığım zamanı çoktan unuttum bile,nereye gideceğimi götürülmek istendiğimi bile bilmiyorum. Kaldı ki aşkı sevgiyi bile unutturanlar sevgiden aşktan anlamayanlar keşke bu kitabı okusalar ama nerde.Saygıyla sevgiyle...

#5 Benim sevmeme insanca yaşamama izin vermeyecekler biliyorum.
-
Hilal Demirci
-
2020-12-20 01:49:35 0

Bu güzel ve anlamlı makalenin ayrıca Kitabına da sahip oldum ne güzel değil mi? Yazının devasa manasıyla içimde bitmeyen hayal kırıklığının bana verdiği hüzne bakınca ağladım. Neden biliyormusunuz? Benim ülkemde ne yazık benim ve sevenlerin yaşamak isteyenlerin insanca yaşamalarına bile izin vermilmeyecek buna üzüldüm.

#6 Bana sevmek için zaman tanımaldılar
-
Melek Yılmaz
-
2021-12-16 04:54:35 0

Değerli üstadım Prof. Levent Seçer hocaya nasıl teşekkür ederim bilmiyorum. Bu yaşımda bana sevmenin aşkın ne kadar kutsal olduğunu tekrar hatırlattı. Birde bakınca gerçekten zaman nasılda gerilerde kalmış farkında bile olmadık. acılar zoksulluk onca sıkıntı, birde cehaletin verdiği korku var ya işte sevginin adını gerilerde bırakmışız tıpkı kitaba adını veren zaman sevmeye yetmeyecek. neler neler yazmak geldi içimden ama yazdıkca ağlayacağım biliyorum ama burada kaldım işte yutkunarak boğazım düğümlenerek yaşadıklarımla.Ellerine yüreğine sağlık hocam ömrün uzun olsun.

#7 Benim zamanım kalmadı
-
Semra Erdost
-
2022-05-25 11:48:48 0

Benim bir günlük bir aşkı yaşayacak bile zamanım kalmadı, bana bu heyecanı yaşatacak kimse yok artık. Ben bu ülkede insanları sevmediklerine inananları artık alkışlamak bile istemiyorum, onlar benimde umutlarımı aldılar elimden.

#8 Sevmek adına yaşamak ne güzel
-
Dr.Mehmet Al
-
2022-09-18 16:26:02 0

Bu yaşımfa bile sevmenin anlamını asla unutmadım. Aşk insanın mayasıdır ve ben o mayanın asla katılaşmasını istemedim ellerimde tutum daima. Aşkı sevgiyi hiö bir zaman zamana sığdıramadım bu güne kadar aşk sevgi ve kadın yaşanır daima bir çiçek gibi yaşanır öyle değil mi? Hocaya Levent Seçer beye teşekkür ederim .

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0