Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Aldatmanın 30 belirtisi

Aldatmanın 30 belirtisi1- Partneriniz, taleplerinize eskisinden daha mı duyarlı? Bu, suçluluk duygusunu bastırmaya çalışmasından kaynaklanabilir. Aşırı ilgi, başka bir ilişkinin yeni başladığının göstergesi niteliğindedir.

2- Partneriniz size sık sık hediyeler almaya başlayabilir. Ayrıca sizin ondaki bu değişikliği aldatmaya yormamanız ve kendinizi daha iyi hissetmeniz için de ekstra çaba sarf eder.

3- Normalde alışkanlıklarını değiştirmekten hiç de hoşlanmayan erkek arkadaşınız, birden farklı hobiler edinmeye başladıysa, siz de şüphelenmeye başlayabilirsiniz.

4- Partneriniz olur olmaz nedenlerle kavga çıkarmaya başlayabilir. Çünkü aldatan erkeklerin yüzde 90'ının duygusal karışıklık yaşadığı ve tepkilerine hakim olamadığı gözlenmiştir. Bu durum sizin ondan uzaklaşmanıza, hatta aldatılma konusu hiç açılmadan ayrılmanıza neden olabilir.

5- Bazı çiftler, "Bir gün ilişkimiz biterse" gibi konuları konuşmaya bayılırlar. Eğer partneriniz bu konulardan konuşmaya başladıysa, büyük olasılıkla ayrılık sonrasında ne gibi tepkiler vereceğinizi ölçüyordur. Eğer çok basit bir cevapla geçiştirdiyseniz, olası bir aldatmada kapı dışarı edileceğinizi unutmayın.

6- Partneriniz sürekli depresif görünüyor olabilir. Özellikle bunu siz yakınlarındayken yapar, ancak siz ortalarda yokken arkadaşlarıyla gezip eğlenir. Bu, uzun dönemde ilişkinizi baltalayacağından ayrılmanız ya da aldatılmanız kaçınılmazdır.

7- İlişkinizde konuşmalar ve aktiviteler azaldığında, ilginizi yitirmişsiniz demektir. İlk yapmanız gereken, birbirinizle iletişim kurmaya çalışmaktır. Durumu düzeltemiyorsanız ayrılma yoluna gitmeniz, aldatılmanızdan kat be kat iyidir.

8- Müzik alışkanlıklarını değiştiren partnerinizin tavırlarını takip edin. "Nefret ederim" dediği müzikleri dinlemeye başladıysa, büyük olasılıkla yeni bir ilişki kapıdadır. Çünkü elde etmeye çalıştığı insan bu tür müziğin yakın takipçisidir.

9- Partneriniz birden kendini beğenmeye başladı. Bu yeni bir ilişkiye başladığını değil, sizin ona yetmediğinizi gösterir! Kendini aşırı beğenen ve sizi aşağılamaya başlayan partneriniz, isteklerini karşılayacak kişiyi bulduğunda hemen ortadan kaybolacaktır!

10- Partneriniz sizi ya da ilişkinizi başkalarıyla karşılaştırmaya başladıysa, durum kötüye gidiyor demektir. Bu durum onunla daha çok ilgilenmenizi gerektirir. Bunu hissettiremiyorsanız, şu an sizi aldatıyor bile olabilir. Unutmayın ki gözü sizden başkasını görmeyen bir insan kıyaslama yapmaz!

11- Partneriniz kendiyle başkalarını kıyaslayıp "Hangimiz daha güzeliz/yakışıklıyız", "Hangimiz daha çekiciyiz" gibi sorular sorarsa, sizden sıkılmaya başlamış ve tüm ilgisini yitirmiş demektir.

12- Partneriniz her türlü yorumunuzda hemen savunmaya geçebilir. Bunu acımasızca ve size zarar vererek de yapabilir.

13- Partneriniz size ilgi göstermemeye başlamış olabilir. Tabii eve geç gelmeler, evdeki gizli kuralları ihlal ve (varsa) çocukları ihmal etmeler de bunun en büyük göstergeleridir.

14- Partneriniz uyurken sık sık kabus görüyor, uykusuz kalıyor ya da eskisi gibi yanınızda yatmıyor.

15- Partneriniz görünüşünüzle ilgili iyi yorumlar yapmayı bırakır.

16- Tek taraflı "Seni seviyorum"lar başlar ya da bu cümle tedavülden kalkar.

17- Partnerinizin kendisine bir iyilik ya da sürpriz yaptığınızda suçluluk duyması, size olan ilgisini kaybettiğini ama sizin ona ilginize de dayanamadığını gösterir.

18- Partnerinizin sizi aldattığına adınız kadar eminsiniz, ama kanıt bulamıyorsunuz. Kanıtları yok ediyorsa geri dönülmez bir yoldadır ve sizi de kaybetmek istemiyordur.

19- Partneriniz aniden arkadaşlarıyla daha fazla zaman geçirmeye başladı.

20- Partneriniz, ilişkinizin geleceği hakkında konuşmamaya yemin etmiş gibi... Demek ki ya gelecek planı yapmıyor ya da sizin de içinde olduğunuz bir gelecek planına sıcak bakmıyor.

21- Size şefkatli davranmayı bıraktı.

22- Partneriniz sizinle ilişki kurmaktansa kitap okumaya ve televizyon izlemeye kendini verdi.

23- Partneriniz sizinle cinsel ilişki kuramamasının nedeni olarak arkadaşları ile problemlerini, komşularıyla sorunlarını, derslerini, iş yerindeki çalışma arkadaşlarını öne sürüyorsa, arkanıza bakmadan kaçın. Zaten öncelik hiç sizde olmamış!

24- B> Partneriniz zamanlı zamansız sizi kıracak sözler etmeye, sadece ona komik gelen şakalar yapmaya başladı...

25- Aranıza duygusal mesafe koyan partneriniz, durumu siz sorguladıkça kendinin de özel hayatı olduğunu ve buna saygı göstermeniz gerektiğini söylüyor. Sizi aldatması kaçınılmaz olduğu gibi, manasız bir kavga sonrası ayrılmanız da olasıdır.

26- Partneriniz rüyasında başka kadın/erkek isimleri sayıklıyor...

27- Sabah kalktığında partneriniz huzursuz oluyor, etrafa manasızca bakıyor ve bir süre konuşmuyorsa, bilin ki hangi odada uyandığını anlamaya çalışıyordur! Ne de olsa bu annesinin, sizin ya da diğerinin odası olabilir. Tek derdi pot kırmamak için nerede olduğunu iyice anlamaktır.

28- Partnerinizin aşırı sert tavırları, arkadaşlarınızın bile dikkatini çekiyor ve sık sık "Sorun nedir" diye soruyorlar. Onların tepkilerini yabana atmayın. Yakın arkadaşlar ve aile üyeleri, ilişkinize sizden daha objektif yaklaşabilirler.

29- Sizin sürekli tekrarladığınız soruları, son dönemde yanlış anlamaya ve "Beni kontrol mü ediyorsun" diye tepki göstermeye başladı...

30- Partneriniz kapıları kapatmaya başladıysa, siz de kara kara düşünmeye başlayabilirsiniz. Aralarında cinsel çekim olan ve ortak yaşam alanlarını paylaşan insanlar, ilişkilerinde kapalı kapı kullanmazlar. Kapı semboldür ve yüzünüze kapanması da partnerinizin sınırlarından çıkmanız gerektiğine işarettir.

56 Yorum - Senin Görüşün Nedir?

#1 eşim aldatıyor
-
Melis
-
2014-10-31 08:41:03 +6

görücü usulü ile evlenmiştik eşim bana bir kere bile seni seviyorum demedi ama kavga ettiğimizde çok basit bir şekilde seni sevmiyorum dedei pavyon kadını ile mesajlarını yakaladım ben niye böyle yapıyorsun dedeğimde bir şey yok sadece o bana yazıyor dedei bana güzel bir söz söylemeyen insan ona metiyeler düzüyor anladımki gözünde pavyon kadını kadar değerim yok zaten artık umursamıyorum çocuklarım için bu evliliğe katlanacağım yapacak bir şeyim yok

#2 kalp agrim
-
sahra
-
2015-01-28 19:20:43 +16

ben suan hamileyim ve kucuk bi kizim var esim beni aldatiyor sadece simdi deyil surekli onda hastalik boyutunda dusuk tehlikem var ama o zevkinin pesinde ilgisiz bize ancak o pis oruspulara cok ilgili allah belasini versin onlardan kotuluk gorsun allahtan korkmaz arlanmaz pislik bu koca deyil omur torpusu

#3 aciliyim
-
sahra
-
2015-01-28 19:25:40 +19

Aciliyim canim yaniyor kalbim sizliyor basim catliyor ilk defa deyil evlilik boyunca hergun aldatildim esim doymadi simdiye kadar umarim gozunu toprak doyurur pisligin toprak kirlenir aslinda

#4 aciliyim
-
sahra
-
2015-01-28 19:25:52 +23

Aciliyim canim yaniyor kalbim sizliyor basim catliyor ilk defa deyil evlilik boyunca hergun aldatildim esim doymadi simdiye kadar umarim gozunu toprak doyurur pisligin toprak kirlenir aslinda

#5 aciliyim
-
sahra
-
2015-01-28 19:25:54 +11

Aciliyim canim yaniyor kalbim sizliyor basim catliyor ilk defa deyil evlilik boyunca hergun aldatildim esim doymadi simdiye kadar umarim gozunu toprak doyurur pisligin toprak kirlenir aslinda

#6 aciliyim
-
sahra
-
2015-01-28 19:26:15 +7

Aciliyim canim yaniyor kalbim sizliyor basim catliyor ilk defa deyil evlilik boyunca hergun aldatildim esim doymadi simdiye kadar umarim gozunu toprak doyurur pisligin toprak kirlenir aslinda

#7 aciliyim
-
sahra
-
2015-01-28 19:26:18 +3

Aciliyim canim yaniyor kalbim sizliyor basim catliyor ilk defa deyil evlilik boyunca hergun aldatildim esim doymadi simdiye kadar umarim gozunu toprak doyurur pisligin toprak kirlenir aslinda

#8 yaso ali dinasor ...
-
oya selda burcu yulia tatyana ve daha niceleri ...
-
2015-03-26 16:35:21 +9

Ben bir erkeğim ve esim evlendiğimizden beri beni sebepsiz kıskançlıkla sucladı ve bu durum hala devam ediyor.doğru ve yanlışı birbirine karıştırdı hep ve bildiğini okudu ve inandı hep.hastalık derecesinde bir kıskaçlık söz Konusu.nice arkadaşım kurban oldu ve kaybettim.herkesi bizden uzaklaştırdı.
iki tane çocuğumuz var ve allah var çok seviyorum ve annelerinden daha iyi bakıyorum ve ilgilenilgileniyorum.annenin işi gücü başkalarının kocası falan filan ..türk kahvesi yapıp fal bakmak, tarot bakmak, facliya birsürü para bayılıp hayatını böyle yönlendirmek.
eşim kendisine bakmıyor, benim titizliğime saygı bile duymuyor, heyecan yok. Isi gücü benimle ilgili iftira ve şüphe sonra gelip seni seviyorumlar falan filan.. içimde hic duygu kalmadı, bu saatten sonra ise mümkün ddeğil.ben bir erkek köle değilim ve olmuş gibi gösterip kabul etmemi bekliyor.hiç konuşup cevap vermediğim için de ona göre suçu kabul etmiş sayılıyorum.Ben tartışmadan kaçan çok sakin bir adamım fakat 8 yıldır çok çığırından çıkarmışlardır beni.hayatım tehdit, hakaret ve çirkinlikle geçiyor ve hala âşktan bahsediliyor..komik!!! Unutmayın, mutsuz olan, edilen erkek aldatır ve pişman olmaz.. ben ise boşanamıyorum çünkü çok sevdiğim çocuklarımı cahil insanlara emanet edemem.. kimlermi ?? Bu türk filmine dahil olan eşim , annesi.. hepsi birer ruh hastası..Çok uzun zamandır ayrı yatıyoruz ve ben bu durumdan çok memnunum.sahte sevgi ve sevişmeler bana göre değil.Karım diye bencil bir insanla birlikte olmaktansa hiç olmam daha iyi.Ruh olmalı, heyecan olmalı ...üstelik hayatta herşey ihtiras , sex , aldatma değil..
Hayat kimseye boyun eğmeyecek kadar kısa ve anlamsız.Herkes yaptığı ile kalır.Ben mutluluğu seçtim hep, huzuru seçtim..kim ne düşünürse düşünsün..kafayı yesin... allah akıl versin..
Bu sayfayı neden mi buldum ?? Çünkü eşim bu sayfayı aratmış ve baya bir araştırmış.. yani gerçeğinden bulmaya cesaret edemediğini artık sanaldan buluyor..

#9 ne yapmiyim sürekli Ağlıyorum sinirden duvarlara yumruk atiyorum bu yuzden ellerim mosmor oldu
-
sevim
-
2015-06-22 10:01:42 +20

5 senedir cikiukruz 1 sene askere gityi gelsi ve berseydegisti artik arkadaslarinkn yanina gidiyor atkadaslarini yaninda teli surekli kapali oluur acinca sarjim bitti diyor neden alamiyoesunnbeni diye bi basliyor suclu ben misim gibi sucu benim ustume atiyor sen boyle yapinca bisey yaomadim ama gidip yapasim geliyor diyor surekli kavga cikarn ben misim gibi davraniyor. En yanindayken surekli beni eve birakmayi dusunuyor.bide artik evden disari cikiyoruz surekli evdeyiz once evde oldumuzde 10 kex cinsel ilikiyegriyorsak simdi 1 kez giriyoruz oda yarim yamalak oluyoo ve bunun sucunu askerliye yıkıyor kilomla hem dalga geciyor hemde zayiflama zayıflarsa. Cook cirkin oluyon diyoo. Ama kilomlada coom dalga geciyoo gecen hastaydi nefes almiyorun kalbim sıkısıyor dedi dusa giricem dedi brnde dusta bisey olursa diye kardesine msj attim bunun icin bana inanmiykrsun evde olmadimi sandin ivin mesj attin demi ben kendi basimin caresine bakarim neden milleti teslalanriyon lbidaha mesj atma uyu hadi faln diye mesjlar atti isten eve gitti zaman eskiden olsa en azindan 1 saat kkonusurduk uyurdu simdi istenncikiyor arkadaslari ile bulusuyor eve gdiincede benim coknuykum. Var uyuyalim diyor ben onunla 2 cift laf ederiz diye gece yarisine kadae bekliyorum o bana boyle yapiyior.beni aldtmiyor bikiyirum cunku aldatsa telefonunu istedimde korkusuzca vermez simdi korkusuzca veriyor ama telefonunda benim Hic fotorafim yok aa. VAr ama boyle foo gizleye bi dosyanin icinde yani kim gormuyo bide eskiden herseyime karissirdi simdi umrunda degilim hic biseyimi kalismiyoo

#10 hayal kirikligi
-
nur
-
2015-09-14 00:28:29 +4

16 yıl 3 çocuk evlenirken kaçarak evlendim hiç yalan söylemez durust allahtan korkan ama telefonunda başka bir kadınla mesajlasti 3 yıl önce şimdi asla telefonuna bakımı şifre koyuyor beni yine aldatiyor lütfen biri cevap yazsın kafayı yiyecem

#11 eşim sanırım aldatıyor
-
zeren
-
2015-09-19 03:36:45 +12

Ben15 senelik evliyim eşim ne çocuklarıyla nede benimle ilgileniyor çalıştığı yerde bi orospu var bıktım yok ayrıldık diyor bizimle alakası yok hiç bir yere bizimle gitmez para vermek istemez evlenmeden önce yalvarıyordu benimle evlenmek için çok bunaldım bi akıl verin 3 çocuk annesiyim 8 aylık oğlum var çıldıracam

#12 esim bikac gundur baska bi kizla konusuyor
-
yildiz
-
2015-11-08 20:28:56 +10

Yazilanlara katiliyrm

#13 bilmiyorum
-
gönül
-
2015-12-24 01:16:46 +3

Ya bilmiyorum aldatıyomu 10 yıllık evliyim seviyorum ama güvenmiyorum

#14 güvensizlik
-
gönül
-
2015-12-24 01:22:01 +12

Aklım çok karışık uyuyamıyorum

#15 Arkadas
-
Gulen
-
2015-12-26 14:41:20 +4

Yukarda yazılanları hepsini yapıyor 13 senelik evliyim bir evladım var her şeyi biliyorum ama susuyorum doğru yapmadığımı biliyorum ama evladım var onun için görmezden geliyorum sabırla bekliyorum ne zaman pişmanlık duyacak diye sanırım bir konsımatrıs le aldatıyor allaha havale ediyorum ikisinide

#16 Xxx
-
İsimizlik
-
2016-02-17 22:18:26 +3

Evlilik oncesi cinsel musasebet oldu kiz arkadasimla benim bir sorum olacak benim kiz arladasim yaklasik 4 ay gibi bir suredir beraberiz ve enson cinsel munasebetimiz oldu karsilikli ve beni sevdigini vazlasiyla cok asik oldugunu soyledi ama senden uzaklasmak istedim beceremedim dedi ve bunu yaptiktan sonra dinen zina oldugnu soyledi sucluk duygusu yasiyorum dedi ve hergun sadece nasilsin diyor sorusuna cvp verdigimde kendini gericekip yazmiyor peki boyle sucluluk duygusu olan bir bayana nasil yaklasilmasi napa bilirim onerilerinizi bekliyorum gerekiyor cvp yazarsaniz cok memnun olurum saygilar

#17 Soru 1122
-
Nazlı
-
2016-02-23 20:29:25 +10

Yaaa bu maddelerin 4 , 5 tanesi uyuyor ama biz sevgiliyiz daha sizce ne yapmalıyım devam mı etmeliyim yoksa ?

#18 cahildim dunyanın rengine kandım
-
sena
-
2016-02-24 17:02:31 +9

Arkadaslar hemcinslerimize kızmayalım diyosunuz ama etrafımdaki tüm arkadaslarım,evli,nşanlı erkeklerin peşinde..
Daha önce aldatılan her kadın bir sonraki ilşkisinde birlikteliği olan biriyle takılıyor.
Sevglisi olmayan kişilere dönüp bakmıyorlar. Ben su 30 yıllık yaşantımdan sunu ogrendm''asla bir kadına güvenme''
Kadinlar yılandır,birbirlerini kiskandırmak için giyinirler,ego yaparlar.Erkekler ise maldır,onların beyni aşağıdadır onlar onunla hareket eder.
Birkadının evli bir erkekle birlikte olmasının hiçbir açıklaması olamaz!!!
KArma birgün ona da aynını yapar.
Cool olun arkadaslar,kimse vazgecilmez değildir.Aldatıldınız mı? Düzeni bozamıyor musunuz? Üzülmeyin bu acı en gec 1 senede gececek,şimdi o düşünsün deyin,hayatta her şey geri kazanılır ONUR hariç,bu yuzden hayatınızı düzgün yaşayın,peace

#19 hayat neden cok zor?
-
boncuk
-
2016-02-24 17:06:21 +10

Allahımın tipsizleri her defasında beni aldatıyor,etraftaki tüm kizlar onlara sırf yanlarında ben varım diye bakıyorlar,ben yokken kendi dişarida dolaşsa kimse sallamıyor.Ulan hilal benim erkek arkadasımı her gordugunde oranı buranı actın ,inşallah bana yaşattıklarını sen de yaşarsın.Ben kimseden nefret etmezdiim seninle insanlıktan cıktım.Hayatımı mahvettin,anan baban yok musenin kızım? Git izmire niye istanbula geliyosun? Memeler silikon ,saç boya,dudaklar şişirilmiş.

#20 aldatıldım hemde sayısını unttum
-
eda
-
2016-03-24 22:56:45 +5

aldatan erkeklerin allah belasını versin eşim şimdi beni naile emir diye biriyle aldatıyor allah belanızı versin inşallah yuva yıkanın yuvası olmasın inşallah amin

#21 aldatılmak çok acı veriyor
-
eda
-
2016-03-24 23:03:22 +5

biz onlara sadık oldugumuz gibi onlarda bize sadık olsa ölürlermi yani kusura bakmayın ama erkeklerin yüzde doksanı aldatıyor ama aslında bizde onları aldatmalıyız ama kendimize yakıştıramıyoruz

#22 yine yanlızım bu akşam
-
eda
-
2016-03-25 01:20:33 +7

arkadaşlar ne yapayım kendimde degilim buyuk bır ihtimal şerefsiz kocam yine onun yanındadır herhalde ondan ayrılmak istiyorum ama çocuklarım var onlara acıyorum insan bu kadar aşalık olurmu bu kadar pis mesajlar yazarmı birbirine inanın ben uzak kaldıgımda bile bu mesajları yazmadım ona eşimin beraber oldugu kadın kocasından ayrı bir çocugu var ve ondan da ayrı kendi yuvaları yıkılmış başkararının yuvasını yıkmaya çalışıyorlar

#23 perişanım
-
eda
-
2016-03-27 15:59:44 +2

eşim dün gece eve gec geldi sabah kalktım telefonunu karıştırırken dünyam başıma yıkıldı meerse naile denilen mikropla beraber olmuşlar yatakta ne yaptıgını söylüyor ve mutlu oldunmu diye soruyordu bizim şerefsizde hem çok mutlu oldugunu söylüyordu eve dogru dürüst para vermeyen şerefsiz o mikropa sigaralar tatlılar pastalar ve daha bilmedigim bursürü şeyler yapıyor sırf o mutlu olsun diye eglensin diye bara tombalaya götürüyor çok çaresizim allahım yardım et sesimi duy benim hakkımı ikisinede bırakma bayanlar neden bir bayanın yuvasını bir bayan yıkıyor anlamıyorum inanın bir bayanın derdi oldugun da sanki benim derdimmiş gibi üzülüyorum sırf bayan oldugun için ve ben her seferinde darbeyi bayanlardan yiyorum

#24 nisanlimin beni aldatdigini dusunuyorum.....
-
zahra
-
2016-05-27 13:06:44 +9

yaklasik bir yildir nisanliyiz ama hephayatinda ucuncu kisi oldugumu hiss etdirdi bana nedense, onceleri gene iyidik ama genede olmasi gereken yerde degildim hayatinda bide kaldigimiz sehirler farkli uzagiz yani, ne yaptigindan haberim yok, ama son zamanlar benile konusurken aniden telefonu yuzume kapatiyor, yada arayan var diyor kapatiyor telefonu, surekli benden kaciyo beni aramiyor hep ben ariyorum ha bu arada numaram telefonunda kara listede sordugumda neden kara listedegim nasil oldugunu bilmiyorum diyor surekli inkar ediyor her seyi beni hic dinlemiyor ne yapacagimi bilmiyorum beni aldatigini isbatliyamiyorum hep suclu duruma ben dusuyorum......

#25 .
-
psikolog gül
-
2016-06-10 17:43:43 +2

Bence bu yazı yapıp değil yıkıcı yazıyı okuyan herkes bu maddelerden biri varsa bile aldatılma tehlikem var der ve kahrolur

#26 Ilıskıler
-
Kaan
-
2016-07-09 13:35:49 +1

Erkeklere bısey yapmak gerekmıyo once kendını elestırmek gerekıyo etrafta ne kadar karaktersız adam varsa bulmak kadınlara ozel duzgun adamlarında kıymetını bılmemek.sevdıgın kısıye dıkkat et sen aslında o sundur ınsan karakterıne yakın olmayanla yanyana durmaz.

#27 aldatma
-
ema
-
2016-08-17 01:38:35 +3

Kızlar ben iki sene önce aldatıldım yeni doğum yapmıştım eşim beni telefonda unutup başka bi telle konuştu başımdan aşağı kaynar sular döküldü affettim onu ama iki yıldır unutmuyorum oğlum için gitmedim bu günlerde de beni sürekli terslyo çok sinir oluyorum konuşmak istedim anlattım niye böyle yapıyorsun diye evde konuşuruz dedi bilmiyorum ne olacak ben bi kadın sanıyordum iki kadınmiş bi sene sonra kadının ona göndetdği çıplak fotoları yakaladım dahası çıkarmıştır bilmiyorum bütün erkeklerden nefret ediyorum ben 17 yasında kaçtım dört yıl oldu babamla konuşmuyom oysa bana sadık kalmayı bile beceremiyor gerçekten çok üzgünüm hiç bi şey eskisi gibi olmuyor olmicakta allah hepmeze sabır versin

#28 Aldatma
-
Berrin
-
2016-08-20 00:16:57 +1

Aslinlinda ben kocamin napdigini bilmiyom ama supelerim var bana karesi çok ilgisiz bildim artik 20 de bi ilişkiye giriyoz BN de supeleniyorum bana bi yol gösterin allah rizasi için napayim siz soyleyin

#29 Aldatılsın
-
Eboş
-
2016-09-15 01:03:19 +1

Kocam hapiste facebookuna gelen istekle başladı herşey hiç ihtimal vermedim ama kim oldugunu merak ettim 16 yaşındaki bi kızla ne işi olur diye düşündüm hatta kimsin diye mesaj attım niye cevap vermiyon teline ulaşamıyorum neden bana evli oldugunu söelemedin diye bi mesaj geldi direk cep ver yazdım kı verdi numarasını aradım ben eşiyim binelim benim kocamda ne olur herşeyi anlat dedim kız döküldü hemen bana evli oldugunu söylemedi 3 defa beraber olduk bana nımara verdi bu numara deil verdigi numara dedi piç yakalanmamak için iki tane tel kullanmış şuan hapiste söyledim öğrendiğimi yalan yüzleşirim diyo kıza bak dogru söyle falan dedim oda yüzleşirim diyo iki arada bi derede kaldım asla boşanamam kaçarak evlendim ailem geri almaz beni nasıl affedicem kızlar bişey. Söyleyin yaaa

#30 Aldatıldıysan sende aldat
-
Songül
-
2016-11-02 15:03:43 +9

Benim kocamda aldattı beni bir kadınla ama bu yanına kalmadı bende onu aldattım

#31 Çok seviyorum
-
Hamdi
-
2016-11-11 09:22:57 +18

Arkadaşlar hayırlı sabahlar hep bayanların yorumlarını görüyorum doğru dur aldatılmak çok kötü birşey ben de altatılıyorum işden çıkınca eve gidiyorum sağol eşim yememi hazırlamış yiyorum ve oturuyorum tv izliyoruz eline telefonu alıyor devamlı mesajlaşıyor karşımda görüyorum ve daha sonra benim uykum geldi yatıcam diyor ben yatana kadar sanalda takılıyor nezaman yatak odasına girsem hemen msjlaşma bölümünden çıkıyor oyun oynuyormuş gibi yapıyor ve kaçkere msjlajma larını gördüm yakaladım ve sordum niye yapıyorsun diyorum benim üsdüme gelme diyor ben özgür olmak istiyorum diyor özgür olmak ona göre istediği erkekle konuşucak yazışacak kimse karışmıycak kanki olucak facede resimlerini paylaşıyor beğenileri hepsinde erkek ve bile bile seviyor erkekler bildi halde yine yazışıyor konuşuyor ve face de arkadaşlar bunlarla artık ben deli olcam ne yapıcam ı bilemiyorum arkadaşlar ve eşimi çok seviyorum üzmemek için herşeyi yapıyorum günde iki paket sigara içmeye başladım napıcam bilmiyorum

#32 Maraz
-
Maraz
-
2016-12-10 18:01:35 +2

Merhaba ben maraz yaşım 34 aşka sevgiye dost ve mutluluğa hasret mutsuz Her yaştan gizliliği önem veren evli dul açık türbanlı bayanlar seçimim yok her bayan güzeldir bayanlar hertürlü sevgiyi hak edendir benim gibi düşünen bayanlar GSM:0506 163 47 72 no gizliye açık erkekler aramasın sakin kadınlar vaz geçemeyeceğim tutkumdur



#33 Aldatılıyormuyum
-
Turgay
-
2017-01-18 12:26:26 0

Arkadaşlar benim konu uzun nasıl anlatayım bilmiyorum bundan beş sene önce karım telefonu wc düşürdüm dedi amk on gün geçmedi yazdı bende balkonda yatıyordum uykudan kalktım gizlice içeri girdim bir ses geliyordu karım beni görünce elinde siyah birşey gördüm benden saklamaya çalışıyordu sordum ne saklıyorsun ağzında ve gevlmeye çalışıyordu elimi attım telefon kavga dövüş telefonu aldım telefonda uğur adında bir kişi vede oğlunun telefonu başkada kimse yok sordum kim bu uğur sosyal arkadaşı sen evli bir bayan senin erkekle sosyal arkadaşlık telefon wc ye düşmüştü elimde ne yedise tövbe etti amk şüphelerim halen sürüyor telefonla çok oynuyor tlf aramaları siliyor mesajları siliyor ne yapayım bana yardım ederseniz memnun olurum am eşimi çok seviyorum

#34 seviyomu
-
boşver ismimi
-
2017-02-02 12:37:40 +4

benim huylarımı sevmiyo tirip atınca hiç umrunda olmuyom her konuda üste cıkmaya çalışıyo benim tüm huylarımdan vaz geçirmeye çalışıyo benim üzüldümü görüyor ikimizin iyli için diyor 1 yıldır cıkıyorz benim aylemden kimseyi sevmiyor onun alesi gibi olmam istiyor ben cok sık agladıgım için artık agladımda yanıma bile gelelmiyor sıkıldım aglamarından diyor beni gerçekten seviyormu???

#35 Aldatıldınmı
-
Esra
-
2017-03-14 14:18:08 0

Bende eşimin bir genç kızla yanak yanağa arabamızın içinde fotoğraf çekinmişler bir kaç tane

#36 Aldatıldınmı
-
Esra
-
2017-03-14 14:24:24 0

Ben resim i yakalayınca itiraz erdi arkadaşlarım fotoşop yapmış dedi nr ne yapmam lazım bana lütfen yardımcı olun 21 yıllık evlyim

#37 Yardim lütfen
-
Sibel
-
2017-04-03 06:42:00 +2

Bir ufak kavgayı her zamanki gibi büyüten eşim kavga sırasında bir hizmetçiyi sevdiğini aşık olduğunu yemin ederek bana dedi sonra sana kızgınlıkla dedim dedi siz olsanız ne düşünürdünüz lütfen yardim edin okursanız bir kelime bile olsa lütfen lütfen

#38 Yardim lütfen
-
Sibel
-
2017-04-03 06:42:05 +3

Bir ufak kavgayı her zamanki gibi büyüten eşim kavga sırasında bir hizmetçiyi sevdiğini aşık olduğunu yemin ederek bana dedi sonra sana kızgınlıkla dedim dedi siz olsanız ne düşünürdünüz lütfen yardim edin okursanız bir kelime bile olsa lütfen lütfen

#39 Eşimle ilgili
-
Yok
-
2017-04-13 07:00:34 +3

Merhaba ben 30 yaşında bir erkeğim her defa eşimle birlikte dışarı çıkıyorum ama herhangi bir yerde oturup eşim çok erkekler bakıyor ben de kaldıramıyorum söylüyorum ama bana dönüp gülüyor ne yapmam gerekiyor

#40 Adice
-
Dilem
-
2017-06-27 03:49:23 +4

Esim beni ozel egitim alan oglumuzun gittigi kurumdan bir veli ile aldatti. Kadin rehber ogretmen insan psikolojisinden anliyor. Esime otizmle ilgili tavsiyelerde bulunmak icin face ni ve telini vermis. Esimde soru sormak icin aramis. Daha sonra cesitli bahanelerle esimi ariyor. Gunaudin mesajlari cekiyor. Esimde kayitsiz kalmamis. Uc sene boyunca hergun telde gorusmusler. 4 5 sefer bulusmuslar. Gece birde sabah sekizde bile konusmuslar. Esim yatmadik sadece sohbet ettik diyor. Kadin benden 2 yas buyuk ama 10 yas gibi gozukuyor. Ben 38 bedenim kadin 42 var. Guzel olmamasi bir teselli olamaz tabi ama. Esim teraviye diye cikti evden. Ihbar uzerine karsiyakada barda yakaladim. Gunduz oruc gece zina. Kurana iki kere el basti seni aldatmadim dedi. Yatmamis olabilirlermi. Kadinda yatmadik sohbet ettik dedi.

#41 acaba
-
altay
-
2017-07-10 11:23:26 +1

10yildir ayriydik baristik yanliz cinsaelolarak yaklastigimda kimseyle iliskiyasamadim dedi ama inamadimmm eski renk yokkk acaba baskasiyle yatmismidir

#42 Beni seven birini bulana kadar asla sevmeyeceğim
-
Selçuk
-
2017-08-24 05:03:11 +2

Arkadaslar ben 4 yil evli kaldim 3. Yilinda kanser hastasi oldum ve hala tedavi gormekteyim esim beni bu durumda bosadi ve bunalima girdim. Aslinda onu cok seviyodum hic bosanmak istemedim ve kucuk bir bahane ile cekti gitti. Maddi sıkıntilar ve psikolijik tutarsizliklar onu boyle bi eyleme surukledi ve ben 1,5 yildir bunalimdayim hayata hep lanet ediyorum cunku esim bir ajansa giderek katalog resimleri cektirdi. Sizler belki esinizle aranizdakiufak tefek sorunlarinzi buyutuyorsnuz yerimde olmayi hanginiz isterdi ki?
Yasim 33 ve artik hayattan bir beklentim yok tedavilerimi de salliyorum ve alkol icerek kendimi teselli ediyorum sanirim ölmek istiyorum. Bende bilmiyorum ve hep dusunuyorum neden diyorum NEDEN? ama bi cevap bulamiyorum.
Tesekkurler

#43 Aldatiliyormuyum
-
Adem
-
2017-08-26 00:44:08 0

Kiz arkadasimla 3 senelik bir iliskim var evlenmeyi dusunuyorum ama son zamanlarda erken uyumaya basladi uyim kaldir demeye ve yanimda olmadigi zaman telefonla konusurke tuhaf konusmaya basladi eskisi gibi gozlerimin icine bakmiyor ama daha oncesinde beni aldatmayacagina aldatmadigina hic birakmayacagina ve kimseye bakmayacagina kuranin ustune yemin etmisti en son bulustugumzdada sarildiginda agladi bazen yanimda dalip gidiyor anlamadigim seyler oluyor kontrol ediyorum ama biraey bulamiyorum hattinin ozetine bakiyorum bisey bulamiyorum ama endiselerim var ne yapmam gerekiyor ayrilcam ama sucsuz yere gunahina kanina girmek istemiyorum sizce bir kadinin aldattigini yakalamam icin ne yapmam lazim aklim durdu fikir verin

#44 #129
-
Gamze
-
2017-10-06 17:37:43 +3

Peki nasıl çıkarttın ayrıntılı faturayi?ve bizimkinin kendi adına faturalı

#45 Eşim aldatıyor mu
-
Yok
-
2018-01-23 17:20:54 0

Eşim dün gece ben komsudayken ben köýe gidicem kuş almaya dedi fakat geldiğinde ayakkabıları ve esortmaninin dizi çamurdu ve bu gün teyzeme sordum eşim kuş getirdi mi akşam diye hayır dedi hiç bahsetmedim bundan ona gece yarışına doğru olanaksız kavga çıkardı ve gece döndü arkasını yattı beni aldatıyor mu acaba daha önceden yakalamıştım bir kere hala daha devam ediyor mu acaba

#46 düzelmez
-
aldatan aldatılır
-
2018-01-24 17:27:04 0

Buradan herkese yazıyorum. Ben 42 yaşında gideri olan bir kadınım. 15 yıldır evliyiz. benim kocam asla yapmaz diyen tiplerdendim. Ama bütün erkekeler aynıymış. Yapmayan erkek yoktur hanımlar fırsatını bulamayan erkek vardır. bunu asla unutmayın.beni aldattığını cok acı bir şekilde ögrendim. beni kovdu aşagıladı. aklı başına gelir dedim. evi terk ettiği halde gittim aldım geldim. ama baktım ki aklı hala o kadında. bende kendimden 10 yaş küçük bekar birini buldum. başta intikamdı ama sonra aşık oldum. Bunu eşimede söyledim. tabiki yıkıldı. ama bendeki mutluluğu görmelisiniz. intikam böyle alınır işte dedim içimden. tabii şimdi o başladı ben ettim sen etme. yuvamızı yıkma demeye. cocuguma emeklerime kıyamadım .İilkşkiyi sonlandırdım Zaten sadece yazışmıştık. ve bu sırada anladım ki bunların hepsi aynı yavşak. onunda diğer erkeklerden pek farkı yok.. Mutlu oluruz sandım kocama tamam ayrılmayalım tekrar başlayalım dedim. herşey iyi gidiyor sanıyordum.Dün gece telefonunda başka bir kadının müstehcen fotolarını buldum iş yerinden biri sanırım. Yani neymiş efendim bir defa yapan her zaman yapar. Bir daha yapmaz diye güvenmeyeceksin asla. ya hayat boyuboynuzlarınla yaşayacaksın yada ömür boyu yalnız kalacaksın . şimdi bunu düşünüyorum.

#47 Dileme Yanıt
-
ah Dilem
-
2018-01-24 17:40:10 +5

Ah dilem demişsinki kocam kadınla yatmışmıdır. Adam teraviye gidiyorum diye evden çıkıp kadınla buluşuyor.Kadınla buluşmak için Allahı bile kullanan adam sence doğru söyler mi. Ama seni terk etmediğine göre yatmıştır. Çünkü bu kadar uzun süre konuşup yatmasalardı. kocan ona tutulur gözü de evi barkı görmezdi. Bu seni rahatlatacaksa söyleyim adam sadece değişik bir ortam arıyor olabilir. daha öncede dedğim gibi bir adam bir kere yaptımı hep yapar. yani bu kadın olmasa başkası olacak. sana nasıl davranıyor. onu değerlendir. Maddi gücün yalnız yaşamaya yetiyor mu onu değerlendir. Eğer adamı boşayacak gücün yoksa bilmemezlikten gel. Böylesi daha kolay. üzgünüm ama böyle.

#48 Gurur
-
Paradise
-
2018-03-04 12:48:33 0

Şimdi benim asıl merak ettiğim ..erkekler aldatırmış evet karisiningozden çıkarmış evli erkekler aldatırmış öğrendik.peki karşı taraftaki karaktersiz kadınlar o evlilikten olan çocukları gözleri hiç gormez mi...Allah öyle kadınlara yuva yılmaya sebep olan kadınlara evlat hasretiyle gebermeyi nasip etsin....ben bir anneyim ve böyle kadınlar hiç evlat kokusunu hissedemeden gebersin.ve onlara masa olan kocalarda hergun aktarılıp o pislikle yataklarına girmelerini nasip etsin

#49 Gerçek hangisi ?
-
Meliss
-
2018-04-02 13:23:25 +2

Her iyi giderken bi anda araçtan inerken koltuğun yanında sıkıştırılmış kadın atleti buldum tutup bu nedir diyip kucağına attığımda dondu kaldı ne bu felan dedi neyse kendin söyle dedim bilmiyorm kız kardeşimin felan mı ki dedi yoksa dün aracı enişteme verdim anlamadım ya nasıl felan dedi olayı başka tarafa çekti ama eniştesi ablasını aldatsa büyük küfür tepki vermez miydi yok vermedi SON OLARAK BEN YAPMADIM DİYE YEMİN ETTİ sonuç olarak bende iyi tamam diyip surat astım içim içimi yiyor gerçek ne ? Kim o araba da sevişti de atlet orada kaldı ve kız özelen bırakmış resmen !!! Yardım plssss

#50 Aldatma süphesi
-
KSK Gökhan
-
2018-12-14 12:02:51 +3

Esin bana beni aldatıyomusun diye habire cemkiriyor

#51 aaa
-
arya
-
2020-08-06 20:51:36 0

içimde düşüp de var ama kanıtlayamıyorum eskisi kadar ilgi göstermiyor ve konuşmalarımıza kısa kesip televizyon izleyeceğim diyor ama içimde bir şüphe var ama ispatlayamıyorum şehir dışında olduğum için ne yapmam içimde bir şüphe var ama kanıtlayamıyorum eskisi kadar ilgi göstermiyor ve konuşmalarımıza kısa kesip televizyon izleyeceğim diyor ama içimde bir şifre var ama ispatlayamıyorum şehir dışında olduğum için ne yapmam lazım

#52 Eşim aldatıyor
-
Özlem
-
2021-01-30 02:58:40 +1

Eşim telefon yakalandı şifre öğrendim beni aldattı sonra kız mesaj atıyor ve kız geziyor asla devam ediyor eşim iş arkadaşı Alican karı Esra eşim beraber gittik Alican hiç haber yok sonra eşim bişey seksi yaptı sonra eşim beni dövdü eşim beni hiç sevmiyor gerçek ben boşanma istiyorum eşim istemiyor Esra fotoğraf ayıp çekti eşim gösterdi evlilik 2. Yıllık evli oğlum 17 aylık ben kocam çok sevdim kocam beni hiç sevmiyor beni dövüyor asla devam ediyor ne yapacak bilmiyorum eşim Kafa almıyor eşim iyi değil

#53 Aldatıldım
-
Arzı hasanova
-
2021-12-10 20:58:19 +1

Yukarıda yazılanların hepsini okudum kimse durduk yere huzursuzluk çıkarmaz bir kadınaldatıldığını hisssediyodurki eşine güvenmez biz kadınlar aynı şeyi kocamıza yapsak adımız o.. Çıkar ve

#54 Aldatan
-
Ali
-
2022-10-22 13:26:02 +2

Aldatan kadar aldatılan suçludur bunu unutmayin

#55 Heycan
-
Nonme
-
2023-02-01 03:16:57 0

Evlilik güzel bir müesse evliliği bozan zamanla heycanın bitmesi sıradanlaşması kocanıza ve hanımlarınıza ters konuşunca cevap vermeyin susun instlaşmayın 5 10 dk son şiddeti düşer alttan almak değildir kavga bir şeylerin kapısını aralar

#56 Sadakatsizlik hastalik
-
Nefertiti
-
2023-02-25 01:04:47 0

Burda yorumlari tesadufen okudum rastladim sunu farkettim bi insan telefonda hersey telefonunu saklıyorsa net aldatır oyun vb heryerden aldatmak birini bulmak artık kolay cay ictik vb inanmayin aldatmistir bulustuysa ve bu hastaliktir tekrarlar saglikli biri ayrilir sonra birini tesadufen bulur aramaz bile cunku gercek sevgide ve iliskide aldatmak yoktur kisiliksizlik ve karektersizliktir bu arasına bilerek 3. Kisi alır bu aldatmak degildir fantezidir yalan yoktur bunda ama o iliskide mutlaka ilerde biter bir aşk sevgi seks iki kisi arasinda bir bagdir 3.kisi olmamasi digru olandir Bence kim sizi aldatiyorsa bosanin gerekirse para biriktirin is bulun ayrilin derim yillarinizi vermeyin sacinizin teline dokunamasin o kisi

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0