Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Erkekleri anlamak

Erkekleri anlamakÇoğumuz erkekleri tanıdığımızdan çok emin olduğumuzu sanarak onlar hakkında sık sık yanılır, yanıldıkça da hayal kırıklığına uğrarız. İşte size fırsat...

Erkekler hakkında bildiklerimiz: Seksi sevdikleri, seksten sonra sarılmayı unuttukları, manken gibi vücuda sahip olan kadınları arzuladıkları, duygularını göstermekten nefret ettikleri gibi uzayıp gider. Oysa ki onlar da insan onların da duyguları var..

Biz kadınlar belki de yıllardır erkeklere haksızlık ediyoruz. Onları düşüncesizlikle, seks düşkünlüğü ile suçluyoruz. Fakat onlar aslında düşündüğümüz kadar kötü varlıklar değil. Bizim onlar hakkında düşündüğümüz yanlış olan o kadar çok düşünce var ki! İşte erkekler hakkında bildiğimiz yanlışlar:

Herşey seks değil
Hayır, bu düşünce yanlış, yapılan araştırmalar gösteriyor ki erkekler için de duygular seks için önemli. Erkekler de unutulmaz birlikteliklerden hoşlanıyorlar. Özellikle de ciddi ilişkilerde öpüşmeye, sarılmalara önem veriyorlar. Erkeklerin hep incecik vücutlu seksi hatunlardan hoşlandığını düşünürüz öyle değil mi? Ama yanlış. Dergilerde gördüğümüz o muhteşem güzeller onların sandığınız kadar ilgisini çekmiyor. Erkekler için sıradan kadınlar daha çekici.

Erkekler aslında yemek yapmanızı isterler fakat sürekli ev işleriyle uğraşan bir kadınla birlikte olmayı da tercih etmezler. Onlar için önemli olan düşünüldüklerini görmek ve tabii biraz da poh pohlanmaktır. Aslında mükemmel olmadıklarını bilirler fakat kendilerini böyle göstermekten hoşlanırlar. Evde bir şey bozulduğunda ona tamir etmesini söylediğinizde dünyanın en mutlu erkeği olurlar. Bu onların yapısında var.

Ailesine ilgi gösterin
Erkekler birlikte olduğu kadının ailesi ile iyi ilişkiler içinde olmasından gurur duyar. Onun için birşeyler yapmak istiyorsanız ailesini yemeğe davet edebilir ya da annesini size çağırabilirsiniz. Bu da çok yanlış! Aslında erkekler yataktan çıkmak, fantezilerini gerçekleştirmek isterler. Mesela ona birlikte duş almayı teklif ettiğinizde ya da mutfakta sürpriz bir birliktelik onu çok mutlu edebilir. Sizinle oyunlar oynamayı severler. Seks hakkında konuşmak isterler.

Ona şans tanıyın
Hayır, sadece erkekler duygularını açıklamaktan hoşlanırlar ve karşı tarafla aynı duyguları paylaşmak isterler. Ayrıca işten, futboldan konuşmak isterler. Eğer böyle olmasını istiyorlarsa onlara bir şans verin ve bırakın konuşsunlar. Ona bir futbol maçı hakkında soru sorabilir ve onu mutlu edebilirsiniz. Kitaplar erkekler ve kadınlar arasındaki derin uçurumlardan bahsetse de aslında erkekler de kadınlar gibi düşünürler. Onlar sadece bu düşüncelerini göstermekte farklı yollara başvururlar...

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0