Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Sevgilinize kendinizi affettirmenin 10 farklı yolu

Sevgilinizle kavga ettiniz ve onu küstürdünüz. Bu kez kozlar sevgilinizin elinde ve onu kaybetmemek, gönlünü almak istiyorsunuz. O halde sizin bu yazıdaki önerilere ihtiyacınız var. İşte kendinizi affettirmenin 10 farklı yolu. Hiç hafife almayın,tüm tüyolar denendi ve onaylandı. Bizden söylemesi!

Elektronik posta yollayın
Sevgilinize onu düşündüğünüzü ve özlediğinizi göstermek, pişmanlığınızı anlatabilmek için iş yerine elektronik posta yoluyla mesajlar yollayın.

Söylemek istediklerinizi, duyduğunuz pişmanlığı belki de yüz yüze söyleyemediğiniz sözleri mail yoluyla ona iletebilirsiniz. Sevdiği bir şairden, yazardan aşk dolu mısralarıyazıp gönderebilirsiniz. Kendi duygularınızı kendi cümlelerinizle anlatmak daha bile hoş olabilir.Kesinlikle gururu okşanıp, koltukları kabaracaktır.

Somurtmayın
Aranızdaki durum ne kadar can sıkıcı olursa olsun, eğer sevgilinizi üzen taraf sizseniz, surat asmaktan vazgeçen taraf da siz olmalısınız.Her zaman erkekler kadınları eğlendirecek değil ya, kadınlar da istediklerinde erkeklerden çok daha eğlenceli olabilirler.

Çiçek alın
Her zaman onun size çiçek almasını bekliyorsunuz, biliyoruz. Bir değişiklik yapın ve bu kez siz ona çiçek alın. Erkekler çiçek sevmez diye bir şey yok, mutlaka ilgisini çekecek ve hatta hoşuna bile gidecektir.

Arabasına hediye alın
Erkeklerin arabalarına ne kadar düşkün olduğunu artık hepimiz kabul ediyoruz. Hatta bu düşkünlük, bazen çileden çıkarıcı boyutlara ulaşıyor, onu da biliyoruz.

Bu kez, sevgilinizin arabasına duyduğu bu sevgi selini görmezden gelmeyin ve arabası için bir hediye alın. Eminiz bu hediye gönlünü almak için yol kat etmenizi sağlayacak. Unutmayın,siz hatalısınız ve bunu telafi etmek için her şeyi yapmayı göze almalısınız. Sonra nasıl olsa acısını
çıkarırsınız!

Onu şımartın ve övün
Belki çoğunlukla sevgilinizi şımartıyorsunuz, ama şimdionun gönlünü almanız gerekiyor, dolayısıyla bu şımartma dozunu biraz arttırabilirsiniz.

Mesela, kadar seksi olduğunu kulağına fısıldayın. Laf aralarında onu ne kadar başarılı bulduğunuzu söyleyin.Hemen yumuşama belirtileri göstermeye başlayacaktır, emin olun. Hele bir de parfümünün ne kadar güzel koktuğunu, o kokunun içinizi nasıl da gıcıkladığını ve onu istediğinizi söylerseniz, yelkenler tamamen suya inecektir.

Biraz klasik ama ideal
Bu tüyolar arasında en klasik ama en iyi sonuç veren yöntemlerden biri de (hiç olmazsa biraz siniri azalır) hayalini kurduğu şeyi avuçlarına kadar getirip, sürpriz yapmaktır.

Onun için önemli bir konser ya da bir maç bileti, hep almak istediği playstation, elektronik herhangi bir şey vesaire... Onu yumuşatacak bu şeyin ne kadar pahalı olduğuna bakmayın. Sonuçta sevgilinizi geri kazanacaksınız.

Onun için değişiklik yapın
Sevgiliniz sizi hep sarı ve kısa saçlarla mı görmek istiyordu, ya da sırtınızda bir dövme olması çok mu hoşuna giderdi? O halde ne duruyorsunuz, onun için bu değişikliği yapmaya değmez mi? Hem de onun kalbini bu kadar kırmışken...

Doğum günü fırsatını kaçırmayın
Eğer sevgilinizin doğum günü,tam bu kırgın olduğunuz zamana denk gelmişse işte size süper fırsat! O gün için elinizden gelen maksimum özeni, ilgiyi ve alâkayı göstermelisiniz. Hiçbir masraftan kaçınmamalısınız. Mesela, çok lüks bir otelin süitinde, bir gecelik rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Şehrin içinde, gözlerden uzak bir kaçamak yapmak çok eğlenceli olabilir. İsterseniz ve vaktinizvarsa, hafta sonunu şehir dışında da geçirebilirsiniz. Şehir dışında ve spa masajı olan bir otel harika bir fikir olabilir. Bu gerçekten hem ona hem de size çok iyi gelecektir. Birlikte kısacık da olsa,tatil yapmanın keyfine varacak aynı zamanda sevgilinizin kırılan kalbini tekrar tamir etme fırsatı bulacaksınız.

Gururu bir kenara bırakın
Zaten kalbini kırdığınız sevgilinizi bir de gurur yaparak yormayın. "Ben aramam, o arasın", "Ben söylemem, o söylesin" demeyin. Kartlarınızı açık oynayın;sevgilinizin kalbini kazanın.Bilirsiniz aşkta gurur olmaz!

Özür dileyin
Bazen hiçbir şey içten bir özür kadar affettirici olamayabilir.Özür dilemeyi bilmek en büyük erdemlerden biridir. Küçük bir özür, gereksiz yere büyüyecek sorunları halleder. En iyisi siz bu inadınızdan vazgeçin, sevgilinizle hayatın tadını çıkarın!

SABAH

83 Yorum - Senin Görüşün Nedir?

#1 metin
-
kara bela
-
2014-10-27 15:33:04 +8

ne aşkı sevgisi boşverin oğlum aşkı maşkı giden işinize gücünüze bakın

#2 yalnız
-
asi
-
2014-11-02 19:51:41 +9

Ben çok büyük bir yalan söyledim iki ay oldu sözleneli en başında söylemedim ama bir hafta oldu soyleyeli ne yapabilirim benden ayrılacak yoksa ailerle konusup bitirelim diyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana çok acil yardım edin

#3 d
-
asiyalniz
-
2014-11-02 20:05:12 +18

Ben iki aydır sözluyum.iki aydır söylemeye çalıştığım konuyuu yeni söyledim büyük bir hayal kırıklığına ugrattim şimdi konuşuyoruz ama ayrılmak için aileleri ikna edip ayrılalım diyor ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana çok acil yardım edin ben onu çok seviyorum güvenini kazanmak apabilirim bilmiyorum

#4 Sana Çok Aşığım ❤
-
Emre ❤ Ada
-
2014-11-06 06:07:41 +25

Adam seni.cok kirdim cok cok ozurr dilerim beni lutfen affet sana cok asigim beni affet sevgilim yalvaririm. Affet :(

#5 askerdeki sevgilimi üzdüm
-
koyusiyahlı
-
2014-11-11 14:21:49 +4

Ne yapicam bilmiyorum askerdeki sevgilimle kavga ettik ve ben onu cok kirdim ikimızde ailemizden uzaktayiz ve cok sitresli bir donemdeyiz yaklasik uc hafta once ona soyledigim bi lafa alindi ve kafasinda herseyi bitirdi ne yapmaliyim asker psikolojiside var ustunde suan. Bana acik yardim eder misiniz

#6 Onu çok seviyorum
-
Didem
-
2014-11-16 09:26:15 +13

Ben dun istemeden onu cok kırdim ve bana cok kızgin yok diyor ama biliyorm ses tonunda bana ne kadar sinirli oldugu beli ve bu durum beni cok üzuyor onu cok seviyorum ben bana soguk davranmasini istemiyorum kaldiramiyorum bu durumu onun gönlunu almak icin ne yapmam gerek ? :(:(:(

#7 Onu cok seviyorum :(
-
Didem
-
2014-11-16 09:36:04 +51

Ben onu cok seviyorum ve dun istemeden onu kizdirdim ve halende kizgin aradim konustuk kizginmisin yok dedi ama ben biliyorum ki kizgin cunku konusmasindan beliydi ve aramiz kotuye gitmesini istemiyorum gönlunu almak icn ne yapabilirim ;( ?

#8 pısman
-
ılknur
-
2014-11-28 15:13:02 +13

2 bucuk senelık bır ılıskım oldu , sonra ayrıldık , tekrar bırlestık aramızda bır kac takım bıseler oldu , su an ben evlıyım baskasıyla , ama onuda unutamadım sevıyorum msj lar yazdım uzak dur benden dedı , ben ne yapmalıyım cok pısmanım:(

#9 f
-
canan
-
2014-11-30 08:59:02 +9

Nisanlimla ayrilma durumuna geldik özür diliyorum affetmiyo beni ben onu çok seviyorum nasip affetirebilirm kendimi

#10 korkuyorum
-
nilya
-
2014-11-30 09:11:07 +13

o aldati ben özür diliyorum ulan normalmi bu

#11 askk
-
elifff
-
2015-01-15 16:51:53 +17

Isallah ise yarar size guvenyorumm

#12 askk
-
elifff
-
2015-01-15 16:52:32 +6

Isallah ise yarar onu cok sevyorum sizede guvenyorum

#13 seni seviyorum
-
sevcan
-
2015-02-04 01:46:01 +4

Bunlarin hicbirini kabul etmez hepside cok basit seyler denedim ama olmadı

#14 kiskanclik
-
esra
-
2015-02-05 18:09:00 +1

Ben nişanlı mi n gururunu kırdım ama ondan Özür dilerim ama yinede bana soğuk davraniyor

#15 kendini affetdirmek.
-
Ask masali
-
2015-02-26 12:40:40 +3

Kolpanin bi sarkisi vardi ya:(gurur benim neyime)gel desen gelirim,hadi git desen giderim,sevmesende severim gurur benim neyime,kim ne derse desin soz gecmiyorki dilime,kapanirim ozlemine,gurur benim neyime.Bence,eger suc sende ise gururu bi kenara birakmalisin,ondan ozur dile ve onsun hayatin bir anlami olmadigini soyle.

#16 söz dinlemeli
-
sakin***
-
2015-03-10 19:44:39 +3

söz dinlemeyen sevgili ileride evlenir iseniz hiç söz dinlemez ve daha cok mutsuz olursunuz.
Şimdiden sözünü dinletemediysen agırlıgını koyamadıysan o ilişkiden bi umut bekleme cok sürmez zaten...!

#17 sewgilime
-
rabia
-
2015-03-27 09:35:08 +2

hüseyin bn seni cok sewiyorum nden böyle yapıyorsın

#18 123456 özlem
-
özlem
-
2015-04-21 19:21:17 +4

ben erkek arkadaşımı kırdım önerilerini süperrr

#19 sevgilimi nasıl affettirmeliyim
-
aysu
-
2015-04-23 08:54:21 +6

Biz daha dün ayrıldık 3 aydır çıkıyorduk.sadece kolundan asıldığım için küstü.tamam belki bunalmış olabilir ama çok basit bir şeyden küstü. Serkan seni seviyorum aşkım lütfen affet beni...

#20 O öyle olmuyor
-
Samet
-
2015-05-04 15:43:24 +3

Kız bir kere kızdıysa kızdıranda suç be inek ne diye bile bile kıza karşı duruyorsun akıntıya karşı bitek balıklar yüzer balık ta kafası az çlşn bi hayvan ben kndn balık yerine düştüm sewiyor ama kırgın Japon yapıştırıcısımı döksem elini tutmuşken bidaha uzağa gdmsn benden uzaklaşamasın bnm ilk sewdiğim son sewdiğim o ama yanliş yaptım işte ilki sewgisini ölçücen ağlarsa at kendini yaşama ağlayanların canı yanar ağlamayanlarsa aptal kendimede demiş oluyorum ama onun kalbini kıracağıma onn öptüğü elim kırılsa cnm çok yansaydı ama elden hiçbişi gelmez keşkeyi de unutun
Bişey sylcksn sadece benimsin kaçarı yok dedimmi susuyorsa sıkıntı yok ama gözleri sizdeyse yüzü dağınıksa mal niye kırdınlan kızı babanın telefonun camını kıraydında anlardın içindeki öfke patlamasını :-d

#21 Bitanem beni affet lütfen
-
Samet
-
2015-05-04 15:50:41 +3

Tam eşeklik B'nde tmmmı gülüm sen sadece bana affettim seni diye msj at atıyorsun ama attığın msjlar dokunuyor prensesim hadi sen bn değilsin kıyamazsın bana hadi meleğim :-)

#22 siz
-
enes
-
2015-05-20 02:41:54 +2

Kendiniz olun karsiniz daki sizi anicak ama ona deger verdiginizi hatirlatin burdan alinti yapip romantik olmayin kendiniz romantik olmayi unutmayin ki corap sokugu gibi hersey gelsin

#23 özür dilerim
-
uğur
-
2015-06-05 10:43:24 +3

aşkım seni çok seviyorum seni üzdüğüm için çok ama çok özür dilerim hayatımın anlamısın sen benim mutluluk kaynağımsın. yaklaşık 2-3 haftadan beri konuşmuyoruz uzakta olduğun için kendimi affettirmem zor biliyorum ama elimden geleni yapacağım SENİ ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK SEVİYORUM... AŞKIM

#24 seyfican
-
esra
-
2015-07-06 01:29:39 +1

Aşkım benim ya hemende affetti :-* :-) :-D :-D

#25 ilişki durumu
-
şebnem ersoy
-
2015-07-13 11:24:00 +1

ışık sana yalan söyledim ben eskile geçici olarak gittim ben konyanın içindeyim ne olur gel beni ailemden iste ne oluşun gel evlenelim ışık seni çok seviyorum birdaha sana yalan söylemiyecen ne olur bana güven

#26 aşk ve ilişkiler
-
şebnem
-
2015-07-14 10:27:49 +3

Bende sevgilimle birbirimizi ćok sevmiştik ve bayyramdan sonra gelip beni isteyeceklerdi ben çok pişman oldum ve erkek arkadaşıma yalan söyledim gidip nasıl gönlünü alacam ne olur bana yardım edin

#27 acıtan kalp
-
ilknur
-
2015-07-22 09:07:21 +2

benimde 8 aydır birliktelim var ilk 3 ay cok ilgilenirdi benle arkadas cevresini terci ediyo cogu zaman beni ihmal ediyo ben msj atar ken cvp yok ama facebook ta arkadasların bır cok beyenı yorum resim herşeyine cvp ı var ben neyim onun hayatında

#28 ELEKTİRİK
-
İLKNUR CESUR İCEL
-
2015-07-22 09:13:21 +2

NİYE CESUR NIYE BENİ İHMAL EDİYON BEN SEVDİYİMDEN SENIN HERSEYINLE İLGİLENMEM ASIK OLDUGUMDAN SEN ŞİMDİ TATİLDESİN DİMİ EYLENİYON AMA BENİ KIRIP ARKADASLARINLA TATILE GİTTİN İYİ DEYİLİM BANA KATI KIRICI DAVRANMALARIN BENİ KENDİNDEN İTİYON KALBİ Mİ GÖRMÜYON BENİ GÖRMÜYON ASKIM SENİ SEVİYORUMMMM CESUR UMMMMMMMM

#29 Inanmıyo
-
Zfr
-
2015-07-28 01:30:18 +1

Arkadaşlar hep arkadaşım gibi davrandın herşeyi benden bekledin en ufak bişeyde. Kırdın üzdün yapma sürekli böyle diyormuşum sonra herseye kızıyomuşum farkında olmadan şimdi aramız çok bozuk herşey senin elinde diyo napabilirm :( nolur yardım edin inanmıyo güvenmiyo artık

#30 Seni Seviyorum
-
ali
-
2015-08-09 01:30:50 +1

Bizde Sevglimle tartstk ben onu Seviyorum ama o beni umursamıyo şimdi ben onsuz yapamıyom onun benim gönlünü almasını bekliyom o da keçi inatlı aramz biliyom

#31 Seni Seviyorum
-
ali
-
2015-08-09 01:30:50 0

Bizde Sevglimle tartstk ben onu Seviyorum ama o beni umursamıyo şimdi ben onsuz yapamıyom onun benim gönlünü almasını bekliyom o da keçi inatlı aramz biliyom

#32 Seni Seviyorum
-
ali
-
2015-08-09 01:30:50 +1

Bizde Sevglimle tartstk ben onu Seviyorum ama o beni umursamıyo şimdi ben onsuz yapamıyom onun benim gönlünü almasını bekliyom o da keçi inatlı aramz biliyom

#33 Seni Seviyorum
-
ali
-
2015-08-09 01:30:50 +2

Bizde Sevglimle tartstk ben onu Seviyorum ama o beni umursamıyo şimdi ben onsuz yapamıyom onun benim gönlünü almasını bekliyom o da keçi inatlı aramz biliyom

#34 Seni Seviyorum
-
ali
-
2015-08-09 01:30:50 0

Bizde Sevglimle tartstk ben onu Seviyorum ama o beni umursamıyo şimdi ben onsuz yapamıyom onun benim gönlünü almasını bekliyom o da keçi inatlı aramz biliyom

#35 Sa
-
Ali
-
2015-08-09 01:35:16 0

Ben ona Canm askm Sevglim diyorum o bana hiçböyle sseyler söylemiyo bende ben Sana böyle diyom sen niye demiyon içimden gelmiyo dedi ben ne dim şimdi buna

#36 S
-
ali
-
2015-08-09 01:38:27 0

Bu kız deli ediyon beni ya

#37 çok seviyorum affett
-
ebru
-
2015-08-17 12:48:24 +1

ben cok seviyorum onu ama cok tartısıyoruz cok üzdük kırdık birbirmizi ama özellikle ben hata yaptım kırdım onu üst üste çok hata yaptım ve kendimide affetmek yerine inatlaştım üstüne hep onunla sabretmeye calıstım ama canımı tak etti dayanamdım ama işte günlerdir cok acı cektirdim bende ona ben ne yapicagmı bilmiyorum erkek arkadsma nasıl affetrcem kendmi hiç bilmiyorum utanıyorum konusamyorum bile :(

#38 Yarali kalp
-
Gül
-
2015-08-31 14:44:23 +4

Nisanlimi cok sevdigim hlde bir anlik ofkeye kapildim onun bana askim demesine rahmen ben Ona sikildim ve sogudum dedim bana soyledgi sey senden beklemezdim ve beni sevdigine artik Inanmiyrm demesi cok pismwnim ariyrm msj cekiyrm cvp vermiyr ne olur yardim edin ne yapayim hemen yorum lutfen bekliyrm cunku 27 sinde evleniyorz yardim edin nasil gnlunu aliyim onun:(((

#39 Yarali kalp
-
Gül
-
2015-08-31 14:44:34 0

Nisanlimi cok sevdigim hlde bir anlik ofkeye kapildim onun bana askim demesine rahmen ben Ona sikildim ve sogudum dedim bana soyledgi sey senden beklemezdim ve beni sevdigine artik Inanmiyrm demesi cok pismwnim ariyrm msj cekiyrm cvp vermiyr ne olur yardim edin ne yapayim hemen yorum lutfen bekliyrm cunku 27 sinde evleniyorz yardim edin nasil gnlunu aliyim onun:(((

#40 Yarali kalp
-
Gül
-
2015-08-31 14:44:36 0

Nisanlimi cok sevdigim hlde bir anlik ofkeye kapildim onun bana askim demesine rahmen ben Ona sikildim ve sogudum dedim bana soyledgi sey senden beklemezdim ve beni sevdigine artik Inanmiyrm demesi cok pismwnim ariyrm msj cekiyrm cvp vermiyr ne olur yardim edin ne yapayim hemen yorum lutfen bekliyrm cunku 27 sinde evleniyorz yardim edin nasil gnlunu aliyim onun:(((

#41 Yarali kalp
-
Gül
-
2015-08-31 14:46:55 0

Onu canindan cok seviyorum ya benden sogusa yorumunuza suan ihtiyacim var lutfenn arkadaslar hade yaa:(((((

#42 kalbini kırmam
-
zehra
-
2015-09-08 18:40:30 0

Aslında kötü birşey söylemedim ama zoruna gitti
özür dilemeyi denicem inşallah affeder beni...

#43 kalbini kırdım
-
zehra
-
2015-09-08 18:44:23 0

En iyisi ne biliyormusun çıkacaksın karşısına ona sevdiğini söyleyip bide özür diliceksin kesin affeder.şimdi aynısını ben uygulicam.

#44 kalbini kırdım
-
zehra
-
2015-09-08 18:48:35 0

Gül arkadaşım en iyisi deki sevdiģin adama bir anlık öfkeye kapıldım aslında sana öyle söylemek istememiştim seni seviyorum çok öz7r dilerim de bence

#45 Asla affetmem diyo
-
Yıldız
-
2015-09-26 14:45:33 0

Ciddiydik konuşmadığım bi arkadaşımın paylaşımları yüzünden beni bitirdi whatsapptan faceden engelledi mesaj atma numaramı değiştiririm kesinlikle istemiyorum diyo ne yapmam lazım

#46 ayrıldık
-
Gamze
-
2015-11-22 18:36:56 0

Mrb ben sevgilimi çok kırdım onun yakın arkadası benm önceden hoslandgm kişiydi onunla konuşmamı istenmiyordu hal bu ki kendine suprz yapmak için konusuyordk ama hic konuşmamı istemediği için.çok kırıldı ne yapmam gerekiyor

#47 kavga bariş
-
arda
-
2015-12-07 11:10:35 0

Sevgilimle cok sık tartişip kavga ediyoz barişiyoz nedenki bilemiyom bana deyin

#48 üzgün
-
emine
-
2015-12-12 01:01:11 +2

Bn sevgilimin kalbini cok kirdim dediklerin yarsini yaaptm ama olmuyoo cok ozledim baska yardimci olucak ne varrr

#49 aşk
-
gülcan
-
2015-12-21 00:55:50 0

Seni seviyorum enginim♡

#50 seni sensiz yasayamiyacagim kadar coooooooooook seviyorum elifimmmm
-
murat
-
2015-12-25 20:10:23 0

Yaw hele bana bi care bulun sevgilimle ayrildik yw kendimi oldurmeye kàlkistim olmedim onsuz yapamiyorum sirf baska bi kiz beni sevmesin diye her yerime faca atmisim jileytle elif yazmisim lutfem

#51 Ben eşeğin tekiyim
-
Ali ve funda
-
2016-01-12 23:20:29 +1

Nasıl kırdıysam kızı yüzüme bile bakmıyor sizin tabsiyelerde çaresiz gibi geldi banaa ahhh funda minyatür fundaaaaaa

#52 Özür dilerim ????
-
Güldanur
-
2016-02-07 20:56:35 +1

Bunların birçoğunu denedim hiçbir işe yaramıyor daha etkili

#53 İlk buluşmada yapmamalıydım
-
Ayça
-
2016-02-14 19:25:43 +1

Aylar sonra ilk defa birine karşı böyle duygular hissediyorum hemde sadece iki gündür tanıyorum dün buluştuk ben biraz abarttım iki gündemi diyeceksiniz evet iki günde aşık oldum ilk buluşmada biraz uzak durmak gerekirken kendimi tutamadım ve sarıldım ama onun kafasında bazı şeyler var gibiydi ayrıca henüz cıkmiyoruz beni yanlış anladı sanırım o basit kızlardan zannetti ama bi bilse kendine nasıl vuruldugumu neyse işte sadete gelirsek bulustuktan sonra eve geldim bana mesaj attı bidaha konuşmayalım diye ne olduğunu anlayamadım aynı okuldayız yarın konuşucam ama nasıl konusuyum ne söyliyim bilmiyorum nasıl birisi nelerden hoşlanır onu bile bilmiyorum ama bildiğim tek birsey var onu çok seviyorum ♡

#54 Sevgili
-
Melike
-
2016-05-02 00:29:49 +2

Ben sevgilimi cok kirdim acaba gönlünü beni affetmesi için ne yapmalıyım..

#55 Sevgili
-
Melike
-
2016-05-02 00:31:23 +2

Güvensizlikten bahsettim ona o yüzden kırıldi bna

#56 onu seviyorum
-
Ebru
-
2016-06-02 13:42:29 +1

Omerimm seniii cooooook seviyrummmm inan isteyerek bilerek,yapmadim.. birbirmizi, uzmeyelim askmmm ozurr,dilerimm ????????????????????????????????????????????????????????????

#57 ????
-
Yasin
-
2016-06-21 03:39:01 0

Abi herşeye kıriliyo daha yeni gene küstü mesaj atmiyo napcam ben buna

#58 Yok.Olmuyor.
-
Muhammed
-
2016-06-26 09:09:56 0

Arkadaşlar benim yaklaşık 2 senelik bi ilişkim var.Kırdım,o hep affetti ama hiç unutmadı.Ne zaman tartışsak hep eskiden yaptıklarımı yüzüme vurdu.Ben hep içime attım.Hiç kızamadım.Kendimi paramparça ederken onun saçları bile kırılsın istemedim.Ama olmadı.Ben çok yoruldum.Cebimdeki bütün parayı sigaraya vermekten,günlerce uykumdan olmaktan,kendimi üzmekten gerçekten çok yoruldum.Anlıycağınız her zaman 'HAYIRLISI' diyin ve oluruna bırakın.Ben anladım ki çok üstüne gitmemek gerekiyomuş.Şimdi kızlarımız boşveriyosan sevmiyosun diyebilir.Hadi ben sevmiyorum.O hiç mi sevmedi?

#59 Benim adım Elif
-
Elif
-
2016-07-04 07:51:46 +2

Benim sevgilim çok nazlı ona neler neler yaptım ama beni affetmedi sizce daha etkili yöntemler var mıdır?

#60 Sevdiginizi lutfen kirmayin
-
Ömer
-
2016-07-23 23:47:06 +2

Sevdigim elimden giti onu ikna etmek icin ne yapmaliyim ben onsuz yaşayamam valahi

#61 Uğur
-
Büşra
-
2016-08-25 05:04:10 0

Hiç bi erkek için bunları yapmaya deymez.Hayat çok kısa seviyosa geri döner dönmüyosa hiç senin olmamıştır

#62 sevgilimle nasıl barışırım
-
şebnem
-
2016-10-15 16:26:23 0

Işık inanki ben sana yalan söylemedim ne olursun beni affet ben sana gerçeğini söyleyeyim ben seni sevdiğimden seni kıskandırmak için söyledim ben seni hâlâ seviyorum beni affet

#63 herşey senin için güzel gözlüm
-
naz
-
2016-12-29 23:39:31 0

Seni cok seviyorum ve senden asla vazgeçmicem...

#64 Pişmanlık
-
Hilal
-
2017-02-10 06:55:50 0

Çok güzel şeyler fakat hic biri onun üzerinde yaramadi gerçekten bitmiş her sey

#65 buna dikkat edin
-
sokrat
-
2017-02-17 23:16:21 +1

BEYLER SÖZÜME KULAK VERİN İKİ SENELİK SEVGİLİMLE AYRILDIM ANNESİ ONU BAŞKA BİRİNE VERMEK İSTEMİŞ KIZ ANNESİNİ DİNLEDİ VE BEİMLE AYRILDI ARKADAŞLARINA BENİ SEVDİĞİNİ SÖYLEMİŞ BENDE BUNLARI ÖĞRENİNCE TERK ETTİM MEMLEKETİMİ KIZ YANIMA GELDİ VE SENİ SEVİYORUM DEDİ VE ONA BENİ TERK ETTİĞİNDE BANA MUTLULK VERECEK KİŞİ SEN DEĞİLSİN DİYEN SENDİN ŞİMDİ NYE GELDN DEDİM GİT O BENDEN ÇOK SEVDİGİN ÇOCUKLA MUTLU OL DEDİM BEYLER BENİM DERDİM BÜYÜK ( AMA SEVGİLİSİYLE BARIŞMAK İSTEYENLERE ALTIN GİBİ Bİ AKIL VERECEM "BEYLER NE OLURSA OLSUN BAKMAYIN TAKMAYIN TINLAMAYIN UMURSAMAYIN AMA SEVGİNİZDEN DÜŞMEYİN AYNI ZMANDA ELBET AYAGINIZA GELCEKTİR ) TAVSİYEMİ KULLANIN ÇOK YARDIMCI OLACAK SİZE

#66 sevgilimi kırdım
-
semra
-
2017-06-01 18:25:49 +2

sabahları hep gunaydın mesajını atıyorum ben sevgilime bugun yeni kalkmıştım yeni girmiştim watsapa ona tam atıcakken o bana uyanıksın ve bana bir günaydın mesajı atmıyorsun dedi saat kaç oldu hala kırgın bana ne yapmalıyımda bana kırgınlığını yok ettirebilirim cok seviyorum onu lütfen bişeyler yazın

#67 Aynı hatayi tekrar etme
-
Oken
-
2017-06-01 23:46:25 +1

Ben çalışıyorum iş geregide hiç mesaj atamiyorum o benim onunla ilgilenmedigimi düşünüyor oysa ben onu bi an aklımdan cikaramiyorum o da buna inanmıyor ????

#68 Olmadı
-
Yardım
-
2017-06-17 19:54:06 0

Hepsini denedim, ama olmadı hala dediğim dedik bu karı acil yardım pls....

#69 uzaklarda
-
berah
-
2017-07-25 13:19:31 0

Benim sevgilim cok uzak arti bizdaha ögrenciyiZ sevgilim neenmi baa kirgin onu 4gun boyunca ne aradim ne sordum oda bu durumd cok kigin onun gonlunu nasil alirm bana yardim edin

#70 Ask
-
Hamit
-
2017-07-27 01:58:51 0

Birini cok seviyorum ilk Bata oda beni seviyordu ici icince baska biri oluyor

#71 Ask
-
Hamit
-
2017-07-27 01:59:04 0

Birini cok seviyorum ilk Bata oda beni seviyordu ici icince baska biri oluyor

#72 Aşığım
-
Merve
-
2017-11-12 18:37:10 +1

Nişanlimin kalbini kırdım özür de diledim tatlı sözde söyledim bekliorum .iñş olumlu bi cevap alırım

#73 Bilmiyorum
-
Gerçekçi ask
-
2017-12-03 02:16:38 0

Seven sevdiğini neden üzsünki üzüyosa fazla üstelemeyin..

#74 Lütfen Affet tostik aşkım :)
-
A.d.m.e
-
2017-12-05 19:28:23 +1

Hayatımın anlamı biricik aşkım. Biliyorum çok kırıldın ve üzüldün ama gel hepsini geride bırakalım mutlu huzurlu olalım. Ben yaptığım hatalar için en içten ve kalpten özür diliyorum. Birdaha yapmayacağıma söz veriyorum. Lütfen affet yârim... ????

#75 Af
-
Yasanmislik icerir
-
2017-12-11 00:17:16 +2

Akillilar o kadar seviyonuz madem neden gönül almak icin burda özür mesajı arıyorsunuz içinizden geleni mesaj olarak atsaniza

#76 özür dilerim.
-
neslihannur
-
2018-04-11 13:30:42 0

seni o kadar çok sevdimki ama sen bunu anlamak istemedin. Seni her ağladığımda özlüyorum ve her ağladığımda seni bekliyorum....(beni ne olur affet)....(ş...)

#77 Yalan söyledim
-
Yunus Emre yalçıner
-
2018-05-27 20:39:05 0

Sevgilime kıza yalan söyledim ama zorundaydım mutluluğumuz için arkadaşından birşeyler öğrenip onun hakkında ona göre davranmam gerekiyordu bana dedi biriylemi konuluyorsun hayır dedim ve 3 dk sonra öğr ne yalan attığımı nasıl kendimi affettirebilirim ⁉️

#78 Sinirlendim anı tepiller verdim ve maffettim oan herseyi
-
Ecrin
-
2018-07-10 00:04:30 0

Bir buçuk sene oldu ve Bir buçuk sene içinde ilk defa bugün çok kötü oldu nedenide şu harekeyifli şu davranisindan hep vazgeç dediğinde ve ben yine dik kafalılık yaprim sinirlendim bi olaya konuştum müsait degilimisin dediği halde ve beni arkarasularımızda rezil ettin dedi bugün anca anca işte konuştuk biraz duzeldi ama biraz soğuk ben napabilirim soylermisiniz

#79 BATUHAN SENİ ÇOK SEVİYORUM
-
Uykusuzhergece
-
2018-10-17 08:38:45 0

Umarım sevgilimle barısırım cok ama cok haksızım :(!!!

#80 bbrn
-
Deniz
-
2019-07-07 12:57:57 0

Adam hoduk napsam tmm demicekhh

#81 Sevgilimi çok kırdım /fyzanur
-
Mert
-
2022-01-27 15:17:06 0

7 aydır sevgiliyiz. Kuzeni onlarda olduğu için bana çok zaman ayıramadı bu aralar (2gün). Onu çok özlemiştim nerdeyse hiç konuşmuyorduk ve bir iki şey daha üst üste gelince sinirlendim, uzun uzun hissettiklerimi yazdım sert bir şekilde. Çok kötü davrandım çünkü sinirliydim kavga ettik. Diğer gün biraz soğuk davranıyordu ve yine tartıştık. Bittiğini, kırıldığını, ayrıldığımızı, ve ağladığını söyledi. Yazmaya korkuyorum ama bir iki bir şey yazmaya çalıştım "niye yazıyorsun" gibi çıkıştı ben de başka yazmadım :(. İşler iyice karıştı bundan sonra affeder mi bilmiyorum ama onu çok seviyorum onsuz olmuyor kendimi çok kötü hissediyorum. O kadar güzel ki..

#82 G*yet iyi
-
misteri
-
2022-02-10 03:44:02 0

Bir kış günü gördüm seni
Öğrendim ki adın $el*n
Gel bir daha buluşalım
Oldu sana sevgi selim

#83 Lanet olsun
-
Frezya
-
2022-06-18 19:43:01 +1

Off nefret ediyorum bu durumdan

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0