Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Serpil Sarıçam

Serpil Sarıçam1982 yılında İstanbul-Beyoğlu'nda doğdu. Lise eğitimini tamamladıktan sonra M.E.B.'na bağlı özel kurumlarda Moda Tasarımı eğitimi aldı. Özel sektörlerde tasarım ve üretim alanlarında çalıştı.
   
Tasarımın her alanıyla yakından ilgilenen Serpil Sarıçam, hem sektörde çalışmaya devam edip aynı zamanda farklı tasarım alanlarında neler yapabileceğini sürekli araştırmaya ve düşünmeye devam etti. 2000 yılında GOLDAŞ ve HEY GIRL dergisinin ortak düzenlediği takı tasarımı yarışmasında aldığı birincilik ödülü ile doğru yolda olduğuna inanan ve motivasyonu artan Sarıçam, takı tasarımı konusunda da kısa süren çalışmalar yaptı.
 
Zaman geçtikçe tasarım konusunun öneminin arttığını düşünen Sarıçam, hızla gelişen teknoloji ve sürekli değişen isteklere bağlı olarak; insanların daha farklı, günümüz şartları ile paralel daha modern, çağdaş çizgiler taşıyan herşeye taleplerin arttığına dikkat çekiyor. Her konuda olmasa bile tasarım konusunda verilen kalıplaşmış eğitimin yeterli olmadığını, bu işte en önemli konunun yaratıcılık yeteneğinin, farklı düşünme yeteneğinin sonsuz olması ve araştırmaktan, yaratılanları birilerinin beğenisine sunmaktan, kararlılıktan vazgeçmemek olduğunu savunan Sarıçam; her zaman yeni fikirlere, kendimizi yenilemeye ve tüm eleştirilere açık olduğumuz gibi, bu işe gönül veren öğrencilere, bu işi yapan ve yapmaktan vazgeçmeyen sanatkar ve ustalarada her zaman kapılarının açık olduğunu söylüyor.
 
Serpil Sarıçam "kültürümüzden ilham aldık, yaşatmak için tasarladık" teması ile yola çıkarak DİDE DESIGN için yoğun araştırmalar ve çalışmalardan sonra oluşturduğu "Sultan's Collection"da; Anadolu ve Osmanlı el sanatlarının eşsiz renk, desen ve kendine özgü formlarına sadık kalarak, günümüz şartları ile uyumlu modern, çağdaş anlayışla tasarladı ve "kültürümüze ait çizgiler arayanların" beğenisine sundu.

www.didedesign.com

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0