Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

'Shake it up Şekerim' yorumları

52. Eurovision Şarkı Yarışması'nda ülkemizi temsil edeceği 'Shake it up Şekerim'(Salla Şekerim) adlı şarkısı dün tanıtıldı. Stüdyoda şarkıyı seslendirdikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kenan Doğulu parçada değişiklikler yapabileceklerini söyledi.

‘Shake it up Şekerim' için ne dediler?

Levent Yüksel: Güçlü bir şarkı
Şarkıyı çok beğendim. Çok güzel olmuş. Şeker gibi bir parça. İnanıyorum ki Kenan ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Yarışmada başarılı olacağına inanıyorum.

Garo Mafyan: Başarılı olur
Tahmin ediyorum başarılı olacak. Parçanın sonundaki oryantale bir şey diyemem. Bu öyle düşünülmüş, yapılmış. Bundan sonrası için yeni fikirler ortaya atılabilir. Söylenen her şey parçaya bir şey katmalıdır. Ekip tavsiyeleri değerlendirirse parça daha da güzel olabilir.

Sertab Erener: Güçlü bir şarkı
Kenan'a bol şans diliyorum. Şarkının çok güçlü olduğunu düşünüyorum. Ve eminim yarışma gecesi iyi bir performans ve şovla bu bizi başarıya götürecektir. Kenan'ın başarılı olmaması için hiç bir sebep yok. Şarkı için emeği geçen herkesin eline sağlık.

İlhan Şeşen: Nakarat iyi
Sevimli bir şarkı. Nakaratının İngilizce oluşu çok güzel. Son nakaratı akılda kalıcı yapmış. Sadece oryantal bölümünü abartılı buldum. Zorlamaya gerek yok.

Demir Demirkan: Şov da güzel olmalı
Parça bir pop şarkısı olarak güzel. Kenan neredeyse doğduğundan beri sahnede. Deneyimini ve sahne şovunu şarkıya eklerse başarılı olur.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0