Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Mum dibine ışık vermez

Konumu ve yapısı gereği etrafına ışık saçan mum, kendi dibini aydınlatamaz. Güçlü kişiler de uzaktakileri kollayıp kayırdıkları ve çokça yardım yaptıkları gibi kendi yakınlarına o kadar fayda sağlayamazlar. Çünkü onlar her şeyden önce çıkarlarını düşünen insanlar olmaktan uzaktırlar.

2 Yorum - Senin Görüşün Nedir?

#1 süper yaaa
-
ali
-
2014-11-27 15:05:03 +2

bu site çok güzel ama tek eksiği biraz daha aytıntılı olsa daha güzel olur

#2 süper yaaa
-
ali
-
2014-11-27 15:06:17 +3

bana lazımdı kompozisyon:MUM DİBİNE IŞIK VERMEZ İLE İLGİLİ KOMPOSİZYON
Kendisinden başka herkese faydası olan insanları biliyorsunuzdur . Bu tip insanlar çevresindeki insanların dertlerine derman olur ama kendi sorunlarını kendi başlarına çözemezler.

Bir takım insanlar vardır; yakın akrabalarına ve ailelerine bir faydaları dokunmaz ama yabancılar için kendini paralarcasına elinden geleni yapar.

Son olarak da bencil insanlar vardır. Bu kategoriye dahil olmamakla birlikte bunların zıttı olarak alakalıdırlar. Yani sadece kendilerini aydınlatırlar. Çevresine bir faydası yoktur. Çevrenizdeki insanları iyi tanıyın. Onlar hangi kategoriye giriyorlar. Bencil insanlar mı, yoksa mum gibi insanlar mı? Temelde dikkat edilmesi gereken özellik sizi mutlu edecek insanın bencil olmamasıdır. Mum gibi bir insan bulduğunuzda sizin isteklerini kendi isteklerinden önde tutup sizi mutlu etmek için elinden geleni yapacaktır. (alınıt değil %100 emek)

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0