Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Akvaryum seçimi yapılırken dikkat edilmesi gerekenler

Akvaryum seçimi ile ilgili verilen bilgilerin yetersizliğinden dolayı teknik yönden doyurucu olmayan kulakdan doğma bilgilerle akvaryum edinilmeye çalışılmaktadır.

Akvaryum Seçimi Yapılırken Dikkat etmenizi tavsiye ettiğimiz konular

1 ) Akvaryum ölçülerinin cam basınç çizelgesi kullanılarak hesaplanmış olmasına ve şişe cam ürünü olmasına dikkat edin

2 ) Akvaryumun üretimi esnasında  canlılara zarar veren kimyasalların kullanılmamış olduğundan ve Solventsiz silikon kullanılarak yapıştırılmış olduğundan emin olun
 
3 ) Lt ve ebatları 200 lt. ve üzerinde olan ölçülerde her bir cam kesitinde kullanılacak silikonun kalınlıkları farklılaşır bilinçli kişilerin harıcınde yapılan uygulamalarda bu konulara dikkat edilmediğinden dolayı akvaryum kurulumundan 6 ay sonra silikonlarda sızdırma ve yırtılmalar oluşabilir.

4 ) kapak sistmlerinde ise metal uygulamaları önermemekteyiz. içlerinde yaşatmaya çabaladığınız canlıların sağlığını tehdit edip ömürlerinin kısalmasına sebebiyet vermektedir. kullanılabilir kapak malzemelerine örnek olarak Ahşap Paslanmaz Çelik Ve 1. sınıf plastik  malzemeler kullanılabilir.

Kaynak: Mas Akvaryum Sistemleri - www.masakvaryum.com

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0