Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Evde yapılan yemler

- 200 gr karides 1 adet orta boy uskumru fileto 1 adet kırmızı yağ biberi 6 yaprak ıspanak (sıcak suda bekletilmiş) 1 adet havuç (sıcak suda bekletilmiş) 2 diş sarımsak 1 ampul kompoze b 10 damla multivitamin hamur haline gelene kadar mikserde çırpılır. aleminyum folyo sarılarak ince plakalar halin de buzdolabına konulur Akvaryumda dağılmaması için a) Bebek maması b) Nişasta c) Jelatin kullanılabilir.

2 - kuzu yüreğinin yağlı bölgeleri ayıklandıktan sonra el blenderi ile macun kıvamına gelecek kadar parçalanır. Daha sonra ıspanak ve havucu haşlayıp ayrı ayrı blenderden geçirilip.çeşitli oranlarda karışım hazırlanabilir. a) %100 et, b) %50 et %50 ıspanak, c) %25 et %25 havuç %50 ıspanak, d) %50 havuç %50 ıspanak %100 ıspanak Bu karışım buzdolabı poşeti içerisine ince bir şekilde yayılıp buzlukta dondurulur. Balıklarınızın çok kısa sürede büyüdüklerini ve renklerinin son derece parlak olduklarını görebilirsiniz.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0