Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

F.Gülgün Engin

F.Gülgün Engin1959 - Bursa'da doğdu,1979  İstanbul İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, M.M.Y.O. bitirdi, 1980 - İstanbul Üniversitesi, İşletme Fakültesi'nde İşletme Yöneticiliği İhtisası  tamamladı.

Eczacıbaşı Holdingte Araştırma Uzmanlığı görevinde bulundu,Tezhip ve desen çalışmalarına başladı.

İFSAK' ta fotoğraf çalışmaları yaptı. 
      
1989 -Bahattin Odabaşı atölyesinde akademik resim çalışmalarına başladı,1994 - Marmara Üniversitesi, A.E.F. Resim-İş Eğitimi Bl., Resim A.S.D. başladı. Resim A.S.D. nı 'Üstün Başarı Belgesi' alarak birincilikle bitirdi.

Aynı fakültede resim yüksek lisansını en yüksek derece ile tamamladı.Türkiye'de 1923'ten-2000'e Sanat Eğitimi Bibliyografyası'nı hazırladı.2002-2003 yılları Arkitekt Dergisi Yayın Yönetmenliği yaptı.

Güzel Sanatlar Birliği Resim derneğinin yönetiminde uzun yıllar görev aldı. Ressamlar Derneği ve GESAM üyesidir. 'Who is Who in Turkey' de yer almaktadır.
Özel ve tüzel koleksiyonlarda resimleri bulunmaktadır.Halen, son yıllarda ağırlık verdiği modern resim çalışmalarını sürdürmektedir.

www.fgulgunengin.com

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0