Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Lütfi Varoğlu



1967 yılında Aydın'da doğan Varoğlu, Hacettepe Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünü bitirdi. ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümünde Kontrol Sistemleri Anabilim Dalı'nda Yüksek Lisans Programına devam etti. ABD, Çin, Fransa kampüslerindeki çalışmalarının ardından 1999 yılında Thunderbird Graduate School'dan Uluslararası İşletme (MBA/MIM) derecesini aldı. 1991 yılından bu yana M.S.B. Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nda birçok projede mühendis ve program yöneticisi olarak görev yapmıştır.

Temmuz 2000'den itibaren Elektronik Harp, Radar, Komuta Kontrol, Haberleşme (C4I) ve Bilgi Yönetim Sistemleri Projelerinde sorumlu olarak görevlendirilen Varoğlu, Türkiye, ABD, Fransa, İsrail, İngiltere'de çeşitli ülkelerde proje çalışmalarını sürdürmüştür. Halen Elektronik Sistemler Projelerinden sorumlu Şube Müdürü olarak görevini sürdüren Varoğlu Türk Savunma Sanayinde Yazılım Yetenek Değerlendirmesi çalışmalarını 2001 yılından itibaren koordine etmiştir. Ulusal ve uluslararası periyodiklerde ve kongrelerde yayınlanmış çalışmaları bulunan Varoğlu Ankara Caz Derneği Yönetim Kurulu Başkanı ve Proje Yönetim Enstitüsü (PMI), Uluslararası Elektrik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE), Bilişim Derneği ve Elektrik Mühendisleri Odası üyesidir.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0