Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Kevin Costner, 'The New Daughter' adlı korku filminde

İstanbul'da hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan aktör Kevin Costner, yeni filminde izleyiciyi korkutacak.

Oyuncu, kızı ürkütücü hareketler sergilemeye başlayan bir babayı canlandıracağı 'The New Daughter' adlı filmde kamera karşısına geçecek.

Sinema sektörü yayın organı Hollywood Reporter'ın haberine göre, Kevin Costner, The Gold Circle şirketinin finanse edeceği 'The New Daughter' adlı gerilim filminde oynayacak.

İspanyol yönetmen Luiso Berdejo'nun kamera arkasına geçeceği film, rejisörün ilk uzun metrajlı film projesi niteliğini taşıyacak.

Gerilim filminde, Kevin Costner, sıkıntılı bir boşanma sürecinin ardından 2 çocuğuyla beraber bir çiftliğe yerleşen, yeni evlerinde kızının ürkütücü hareketler sergilemeye başlaması üzerine bunun çiftliğin yakınlarındaki bir mezardan kaynaklandığını fark eden John James'i canlandıracak.

Filmde, Costner'a, kızı rolünde, 'Pan'in Labirenti' filmiyle tanınan Ivana Baquero eşlik edecek.

John Connolly'nin 2005 yılında 'Nocturnes' ismiyle yayınlanan kısa öykü koleksiyonundaki bir hikayeden John Travis tarafından senaryolaştırılan filmin yapımcılığını Paul Brooks üstlenecek. Yapıma, Scott Niemeyer ve Norm Waitt de destek olacak.

Costner, Amerikan seçimlerine ilişkin 'Swing Vote' adlı filmin çekimlerini sürdürüyor. Filmde, Costner ile birlikte Dennis Hopper, Kelsey Grammar ve Stanley Tucci de rol alıyor.

Kevin Costner, Türkiye'ye 27 Ekim'de eşi ve bebeğiyle birlikte gelecek. Sanatçı, 30 Ekim'de İstanbul WOW Convention Centre'de topluluğuyla birlikte rock konseri verecek.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0