Türkçe Bilgi , Ansiklopedi, Sözlük

Çeşitli konularda makaleler içeren ve kullanıcıların yorum yazarak bilgi eklediği genel bilgi ve başvuru sitesi

Youtube

Kanalımıza abone oldunuz mu?

Youtube kanalımıza abone olarak hem sitemize destek olabilirsiniz hem de bilgilendirici videolarımızdan haberdar olabilirsiniz.

Hemen Abone Ol!

İletişim Bilgisi

Aşağıdaki bilgileri kullanarak site hakkında bize ulaşbilirsiniz

Telefon: +90 536 686 91 70

[email protected]

Düzenli spor yaparak 65 kilo verdi

Gaziantep'te belediyenin spor merkezinde düzenli spor yapan ev kadını Zeynep Polat (24), 1,5 yılda 125 kilodan 60 kiloya düşmeyi başardı.

Evli ve bir çocuk annesi olan Zeynep Polat, hamilelik sürecinde 80 kilodan 125 kiloya kadar çıktı. Fazla kilolarından spor yaparak kurtulacağına inanan genç kadın, Şehitkamil Belediyesine bağlı 29 Ekim Mahallesi Kadın Spor Merkezine başvurarak, spor yapmaya başladı. Step, aerobik ve fitness antrenörü İnci Cin gözetiminde 1,5 yıl boyunca düzenli spor yapıp, beslenmesine de dikkat eden Polat, bu süre içinde zayıflatıcı herhangi bir ilaç kullanmadı.

Sıkı diyet ve sporla 1,5 yılda 65 kilo vermeyi başaran Zeynep Polat, spor salonuna devam eden kadınlara örnek oldu.

Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''sevdiklerinin desteği ve antrenörünün büyük emekleri ile yiyerek ve sohbet ederek, en önemlisi mutlu bir şekilde kilo vermeyi başardığını'' belirtti.

Fazla kilolarından dolayı ciddi sağlık problemleri yaşayınca Şehitkamil Belediyesi 29 Ekim Mahallesi Kadın Spor Merkezi'ne başvurduğunu ifade eden Polat, zayıflama sürecini şöyle anlattı:

''Önce antrenörüm İnci Cin ile görüştüm, antrenörüm ve Şehitkamil Belediyesinde görev yapan spor uzmanı hocalarımla oluşturduğumuz programlarla çalışmalara başladık. 1,5 yılda 65 kiloyu rahatlıkla ve sevdiğim yiyeceklerden mahrum kalmadan sağlıklı bir şekilde, düzenli spor programlarıyla verdim.

Bu kadar kilo vereceğimi tahmin bile edemezdim. Hiçbir ilaç kullanmadan ve hiçbir şeye özlem duymadan kilo vermek, 64 beden kıyafetler yerine 40 beden kıyafetler giyebilmek ve özgürce hareket edebilmek dünyanın en büyük mutluluklarından biri.''

Mahallelerine spor merkezi açan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na ve antrenör İnci Cin'e teşekkür eden Polat, spor yapmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.

Antrenör İnci Cin ise Zeynep Polat'ın profesyonel bir çalışma, düzenli beslenme ve sıkı bir diyet programı sonunda istediği kiloya kavuştuğunu kaydetti.

Görüşün Nedir?

Karakter Sayacı:
0